Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Σεισμός 3,5 ρίχτερ στη Λέσβο

Σεισμός μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Λέσβο.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 7 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοδυτικά από την περιοχή του Μανταμάδου και είχε εστιακό βάθος 5χλμ.

Μία ώρα αργότερα ακολούθησε νέος σεισμός μεγέθους 2,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

Αγία Παρασκευή: Σύλληψη δύο υπόπτων που κατηγορούνται για ληστείες

Στη σύλληψη 2 υπόπτων οι οποίοι κατηγορούνται για σωρεία αδικημάτων που αφορούν ληστείες, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύλληψη έγινε λίγο μετά τις 10 το βράδυ, έπειτα από παρακολούθηση αστυνομικών με συμβατικό όχημα στην εκκλησία της Αγ. Παρασκευής.

Δυνάμεις της ΟΠΚΕ και της Άμεσης Δράσης αιφνιδίασαν τους δύο άντρες, τους περικύκλωσαν και στη συνέχεια τους συνέλαβαν.

Εύβοια: Τροχαίο στα Ψαχνά – Σύγκρουση δύο οχημάτων – Ένας τραυματίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα Ψαχνά Ευβοίας και μάλιστα με τραυματισμό.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα εθελοντές του ΣΕΔΔΔ Ψαχνών και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας για τον απεγκλωβισμό καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Άνδρες του ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων βρέθηκαν στο σημείο για την καταγραφή του περιστατικού.

Σεισμός 3,1 Ρίχτερ στην Κω

Σεισμός μεγέθους 3,1 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Κω.

Σύμφωνα με την Αναθεωρημένη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 18 χλμ ανατολικά της Κω, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 16,1 χλμ.

Δολοφονία στην Καλαμάτα: Το επεισόδιο μεταξύ του 38χρονου και του «Αμερικανού» πριν από έναν μήνα

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για την δολοφονία του 47χρονου «Αμερικανού», στην Καλαμάτα το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews, ο «Αμερικάνος» και ο 38χρονος που φέρεται να τον πυροβόλησε, είχαν έρθει στα χέρια πριν από έναν μήνα, πάλι στο κέντρο της Καλαμάτας. Είχε προηγηθεί ξυλοδαρμός του θύματος από τον 38χρονο, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή.

Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες και στα βουνά για να εντοπίσουν τον δράστη, ενώ έχουν στήσει μπλόκα και σε πολλά άλλα σημεία. Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος συνεργός του, αλβανικής καταγωγής, αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τη δολοφονία του «Αμερικανού», ο οποίος ήταν γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 22χρονος λειτούργησε ως «δόλωμα», προκειμένου να κλειστεί το ραντεβού με το θύμα και ο 38χρονος να τον χτυπήσει στα πόδια. Η σφαίρα, όμως, τον βρήκε στη μηριαία αρτηρία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το 2020, όπως μεταδόθηκε, ο δράστης είχε συλληφθεί στην Αθήνα με δύο κιλά κοκαΐνης.

Ηγουμενίτσα: Πυροσβέστης πήρε στην πλάτη του οδηγό για να τον απεγκλωβίσει από πλημμυρισμένο δρόμο – ΒΙΝΤΕΟ

Πυροσβέστες απεγκλώβισαν έναν οδηγό, το αυτοκίνητο του οποίου ακινητοποιήθηκε όταν πλημμύρισε ο δρόμος, στην Ηγουμενίτσα.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή Νέα Σελεύκεια, όπου με την παραμικρή βροχή πλημμυρίζει το οδόστρωμα, όπως αναφέρει το thespro.gr.

Παρά το γεγονός ότι το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και χρόνια και παρά τις συχνές αντιδράσεις των κατοίκων, δεν έχει δοθεί οριστική λύση.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα, διακρίνονται οι πυροσβέστες να προσεγγίζουν το αυτοκίνητο που έχει εγκλωβιστεί στα νερά. Ένας εκ των πυροσβεστών παίρνει στην πλάτη του τον οδηγό και τον μεταφέρει σε ασφαλές σημείο.

Δείτε τις εικόνες:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ