Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Θεσσαλονίκη: Σκηνές βγαλμένες από ταινία δράσης – Έκλεψαν περίπτερο και μετά από λίγο τράκαραν με ταξί

Σκηνές βγαλμένες από ταινία δράσης θυμίζουν τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν δύο αδίστακατοι άνδρες έβαλαν στο μάτι περίπτερο επί της Αγίου Δημητρίου.

Όπως περιγράφει στο ThessToday αυτόπτης μάρτυρας όλα συνέβησαν όταν ο υπάλληλος του περιπτέρου που είχε βάρδια εκείνη την ώρα βγήκε για να εφοδιάσει με αναψυκτικά τα ψυγεία. Οι δύο δράστες με αστραπιαίες κινήσεις εισέβαλαν στο εσωτερικό αρπάζοντας κάποιες από τις εισπράξεις της ημέρας.

Ο υπάλληλος άμεσα τους αντιλήφθηκε και τους πήρε στο κατόπι ωστόσο οι ελαφροχέρηδες είχαν γίνει καπνός με το δίκυκλο που είχαν σε ετοιμότητα για να διαφύγουν.

Λίγα μέτρα πιο μετά και συγκεκριμένα στη συμβολή της Αγίου Δημητρίου με την Αγίας Σοφίας το δίκυκλο συγκρούστηκε με διερχόμενο ταξί.

Ο ένας εκ των δύο δραστών τραυματίστηκε ενώ μάλιστα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο. Ο δεύτερος κατάφερε να ξεφύγει με την ΕΛΑΣ να έχει εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό για τον εντοπισμό του.

Σημειώνεται πως από την σύγκρουση υπέστησαν ζημιές και άλλα οχήματα που ήταν σταθμευμέα στο σημείο.

Χαλκίδα: Σοβαρό τροχαίο στην Νέα Αρτάκη – Αυτοκίνητο έφερε τούμπες – Τρεις τραυματίες – Στο νοσοκομείο μία γυναίκα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής λίγο μετά τις 17.00 στην Νέα Αρτάκη Χαλκίδας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr το τροχαίο στον κεντρικό δρόμο κοντά στο γήπεδο, όταν ένα τζιπ μάρκας Toyota, παραβίασε το stop όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα μαύρο όχημα μάρκας Audi, που κινούνταν στον κεντρικό δρόμο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το μαύρο όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να αναποδογυρίζει στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε μια νεαρή κοπέλα τραυματία, την οποία μετέφερε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ακόμα δύο άτομα τα οποία επέβαιναν στα αυτοκίνητα.

Φρίκη στα Τρίκαλα: Γιος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του

Πρωτοφανές έγκλημα για τα τοπικά δεδομένα έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας trikalavoice.gr 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία το έγκλημα δεν το διέπραξε σήμερα αλλά τουλάχιστον προ δύο ημερών, μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούν στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα trikalaola.gr.

Ο ίδιος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο.

Φρίκη στα Τρίκαλα: «Ελάτε να με πάρετε, τον σκότωσα» – Το τηλεφώνημα του γιου που αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία των Τρικάλων έπειτα από την πατροκτονία που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Το έγκλημα φέρεται να έγινε την Παρασκευή με το γιο να αποκαλύπτει σήμερα στις αρχές πως σκότωσε τον ίδιο του τον πατέρα αποκεφαλίζοντας τον με αλυσοπρίονο μέσα στην οικογενειακή επιχείρηση.

“Έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ελάτε να με πάρετε. Σκότωσα τον πατέρα μου”. Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 46χρονου πατροκτόνου των Τρικάλων στο τηλεφώνημα που έκανε στη Άμεση Δράση, σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι αρχές και αστυνομικοί, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα.  Στο σημείο έχει φτάσει και ιατροδικαστής με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο μεταξύ άλλων για τράυμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο στο πτώμα του 76χρονου θύματος.

Ο άνδρας συνελήφθη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων.

“Τους άκουσα να μαλώνουν”

“Ήταν μια τυπική οικογένεια. Ήρεμη, δεν έδινε δικαιώματα και δεν τραβούσε την προσοχή. Ο δράστης ήταν μοναχοπαίδι. Είμαι σε σοκ δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έκανε. Πριν το φονικό είχαν καυγά. Τους άκουσα να μαλώνουν”  ανέφερε μάρτυρας στο ThessToday.. «Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως ότι θα τον σκότωνε. Σήμερα ειδοποίησε τις αρχές και κάλεσε και το ΕΚΑΒ γιατί αυτοτραυματίστηκε» περιγράφει ο ίδιος εμφανώς συγκλονισμένος.

Πυροβολισμοί έξω από γήπεδο στον Ασπρόπυργο – Δέκα προσαγωγές

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε νωρίτερα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής μεταξύ του Απόλλωνα Ποντίων και του Μανδραϊκού σε γήπεδο του Ασπροπύργου και σήμανε συναγερμός στην αστυνομία.

Ειδικότερα γύρω στις 15:45 και ενώ η αναμέτρηση ήταν στο 43΄λεπτό σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ φιλάθλων ενώ έπεσαν και πυροβολισμοί.

Ο αγώνας διεκόπη και στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν δύο άτομα τραυματισμένα από τα επεισόδια και 9 κάλυκες.

Λίγη ώρα αργότερα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο εντός του οποίου βρέθηκε ένα όπλο.

Επίσης προσήχθησαν ακόμα έξι άτομα από την περιοχή της Μαγούλας, που εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών. Όλοι οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Δυτικής Αττικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ