Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Πεύκη: Μια πληροφορία για ένα ύποπτο αντικείμενο σήκωσε στο πόδι την ΕΛ.ΑΣ. – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί

Μόλις μία ημέρα μετά την επίθεση στο Υπουργείο Εργασίας με εκρηκτικό μηχανισμό, μία νέα πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο σήκωσε στο πόδι την ΕΛ.ΑΣ.

Κλιμάκιο της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών βρέθηκαν αμέσως στο Πάρκο της Πεύκης στην οδό Πευκών, με τον φόβο μιας νέας έκρηξης από το ύποπτο αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τελικά εντοπίστηκαν στο σημείο 4 κροτίδες τυλιγμένες. Την έρευνα έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

Νεκρός ο 41χρονος που είχε εξαφανιστεί από το Ελληνικό

Τραγικό ήταν το τέλος στην αναζήτηση του 41χρονου άνδρα που εξαφανίστηκε από το Ελληνικό.

Σύμφωνα με τις αρχές, η σορός του άνδρα εντοπίστηκε σήμερα στην περιοχή του Αλίμου. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από την αστυνομία.

Τα ίχνη του 41χρονου είχαν χαθεί στις 29 Ιανουαρίου από το Ελληνικό. Μετά από αίτημα της οικογένειας το Χαμόγελο του Παιδιού είχε προχωρήσει στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Θεσσαλονίκη: Για ένα… φάλτσο στο τραγούδι η επίθεση με σφυρί σε 40χρονο έξω από πιτσαρία στο Πρόχωμα

Ένα… φάλτσο στο τραγούδι ήταν η αφορμή για την επίθεση με σφυρί σε 40χρονο, έξω από πιτσαρία στο Πρόχωμα της Θεσσαλονίκης.

Όπως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στο Τhesstoday.gr, η ασήμαντη αφορμή δόθηκε μέσα στην πιτσαρία, όταν η παρέα του 40χρονου κορόιδεψε τους δύο άνδρες, τον 34χρονο μαζί με τον φίλο του, για τον τρόπο που τραγουδούσαν, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή τους.

Οι δύο παρέες άρχισαν να εξυβρίζουν η μία την άλλη, με δεκάδες θαμώνες του μαγαζιού να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Αν και φάνηκε πως η παρεξήγηση λύθηκε, οι δυο άνδρες έστησαν καρτέρι στον 40χρονο, και του επιτέθηκαν με σφυρί όταν βγήκε έξω από το κατάστημα, στις 2 τα ξημερώματα.

Σε κατάσταση σοκ, οι θαμώνες του καταστήματος που είδαν από τα παράθυρα την συμπλοκή, έτρεξαν έξω προκειμένου να τους χωρίσουν, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα.

Σημειώνεται ότι ο τραυματίας μεταφέρθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο 34χρονος συνελήφθη. Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του φίλου του δράστη, ο οποίος είχε καταφέρει να ξεφύγει.

Καλαμπάκα: Το καλοκαίρι ασφαλτοστρώθηκε, τον χειμώνα… «έσκασε» – ΦΩΤΟ

Οργή και ανησυχία προκαλούν οι εικόνες του δρόμου στη Μονή Σιαμάδων στην Καλαμπάκα, στα όρια της Κοινότητας Καστανιάς.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου ο δρόμος που κατασκευάστηκε μόλις το… περασμένο καλοκαίρι “έσκασε” σε μεγάλη έκταση, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις για τους προσκυνητές που είχαν φτάσει εκεί.

Τα “σημάδια” είχαν φανεί με την παράδοσή του ακόμη, επιδεινώθηκαν με τον Daniel και τώρα ήρθε το τελικό χτύπημα. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος πρόσβασης στο Μοναστήρι όπου εγκαταβιεί ο πατέρας Μακάριος Ιακωβάκης και στο οποίο έφταναν καθημερινά πολλοί προσκυνητές.

Τραγωδία στα Χανιά: Ηλικιωμένος κάηκε ζωντανός στο σπίτι του – BINTEO

Τραγικό τέλος για έναν ηλικιωμένο στα Χανιά , όταν ξέσπασε φωτιά σε σπίτι το απόγευμα της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει το zarpanews, η πυροσβεστική έσπευσε στη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή, σε μικρή απόσταση από τον κόμβο της Σούδας αρχικά με δύο όχημα και έξι άνδρες.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, ένας ηλικιωμένος άνδρας, περίπου 75 ετών, που εγκλωβίστηκε έχασε τη ζωή του εντός του σπιτιού, καθώς δεν μπόρεσε να βγει έξω όταν ξέσπασε η φωτιά. Ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Έρευνα για τα αίτια της φωτιάς διεξάγει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ