Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Τραγωδία στην παραλιακή: Σύγκρουση τριών οχημάτων – Δύο νεκροί και δύο τραυματίες – Νέες σοκαριστικές εικόνες

Φρικτό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην παραλιακή, επί της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή με τουλάχιστον δύο νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα τα οποία μετά τη σύγκρουση μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδηρικών, ενώ φέρεται να εμπλέκεται και μία μηχανή.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή στο σημείο σημειώθηκε και παράσυρση δύο πεζών έπειτα από την καραμπόλα των οχημάτων, εκ των οποίων ο ένας τραυματίστηκε σοβαρά και ο άλλος ελαφρά.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ένα από τα οχήματα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα – τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα. Πρόκειται για το όχημα του ατόμου που έχασε τη ζωή του.

Η κυκλοφορία διεκόπη στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Προανάκριση από την Τροχαία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων από τα οχήματα.

Δείτε τις σκληρές εικόνες από το σημείο

Κεφαλονιά: Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε 89χρονο – Τον εγκατέλειψε αβοήθητο

Στο νοσοκομείο Αργοστολίου άφησε το απόγευμα την τελευταία του πνοή, ένας 89χρονος από την Κεφαλονιά, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ περπατούσε στον Κούταβο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου άφησε αβοήθητο και χτυπημένο τον ηλικιωμένο στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο ηλικιωμένος διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά εξέπνευσε.

Μετά από έρευνες της Τροχαίας Αργοστολίου, που αξιοποίησε και πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο οδηγός που εγκατέλειψε τον 89χρονο. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να περάσει εισαγγελέα.

Πάτρα: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 12χρονης – Επέστρεψε στο σπίτι της

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης  της 12χρονης στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το tempo24.news το κορίτσι επέστρεψε τελικά στο σπίτι του και βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του.

Νωρίτερα σήμερα, είχε σημάνει συναγερμός στις Αρχές της περιοχής για τον εντοπισμό της, καθώς δεν είχε γυρίσει στο σπίτι της τη συνηθισμένη ώρα.

Τροχαίο ατύχημα στην Πατησιών – Ένας τραυματίας – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Πατησίων το απόγευμα της Τρίτης (23/01), το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένα άτομο.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, ενδέχεται να υπήρξε σύγκρουση δύο οχημάτων, καθώς έχουν σημειωθεί υλικές ζημιές τόσο στην μοτοσικλέτα που βρίσκεται στο έδαφος, όσο και στο αυτοκίνητο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ