Με «άρωμα» Ελλάδας παρουσιάστηκε από τη Λοριάν ο Κατσέρης

Παίκτης της Λοριάν και με τη… βούλα ο Πάνος Κατσέρης, καθώς ο γαλλικός σύλλογος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού, κάνοντας τον και επίσημα την ακριβότερη πώληση στην ιστορία της Κατανζάρο.

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο, το οποίο είναι γεμάτο… Ελλάδα, παρουσιάστηκε και επίσημα ο Πάνος Κατσέρης από τη Λοριάν.

Ο 22χρονος μπακ έφτασε στη Γαλλία το βράδυ της Δευτέρας (22/01) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον σύλλογο της Ligue 1, η οποία αναμένεται να κοστίσει περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, ο Πάνος Κατσέρης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λοριάν: «Είναι πραγματική ικανοποίηση για μένα να υπογράψω στην Λοριάν. Ο σύλλογος μου προσφέρει την ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα και να δείξω τι αξίζω στο υψηλότερο επίπεδο.

Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε αυτήν την εξαιρετική πρόκληση να κρατήσω τον σύλλογο στη Ligue 1. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω αυτόν τον αγώνα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ικανοποιήσω τον σύλλογο, τους προπονητές του, τους νέους συμπαίκτες μου και τους υποστηρικτές. Το να γίνω ο πρώτος Έλληνας παίκτης που φορά αυτή τη φανέλα είναι πραγματική πηγή υπερηφάνειας και ελπίζω να φέρω τιμή σε αυτή τη φανέλα και στη χώρα μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ