Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Καλλιθέα: Σοβαρό τροχαίο στη Λ. Συγγρού – Μηχανή ξέφυγε της πορείας της και πήρε φωτιά – Δύο βαριά τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Καλλιθέα, επί της Λ. Συγγρού στο ύψος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ περίπου στις 3 τα ξημερώματα μία μηχανή μεγάλου κυβισμού για άγνωστο λόγο ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κράσπεδο να πάρει φωτιά και να τραυματιστούν σοβαρά και οι δυο αναβάτες.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί η τροχαία Καλλιθέας.

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζακύνθου

Σεισμός μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου ανοιχτά της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 65 χλμ. Νοτιοδυτικά του Αγίου Λέοντα Ζακύνθου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5,8 χλμ.

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα στη Νέα Αρτάκη – Σύγκρουση μηχανής-αυτοκινήτου – Ένας τραυματίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου στην Νέα Αρτάκη, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα eviathema.gr, το ατύχημα έγινε περίπου στις 19:00 όταν τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός αφού έπεσε στο οδόστρωμα.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα εθελοντές της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας, όπου σε συνεργασία με τους διασώστες του ΕΚΑΒ πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στον 24χρονο τραυματία ο οποίος εν συνεχεία οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας διεξάγει προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.

Θεσσαλονίκη: Παίκτης ράγκμπι παρασύρθηκε από βυτιοφόρο – «Ένιωσα ότι θα με κόψει στα δύο»

Μάθημα ζωής δίνει ένας επαγγελματίας αθλητής του ράγκμπι, ο οποίος σώθηκε από θαύμα όταν βρέθηκε κάτω από τις ρόδες βυτιοφόρου στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος αποδίδει τη σωτηρία του στη σκληρή προπόνηση που έκανε επί χρόνια.  Ο Στάθης Παπαδόπουλος, επαγγελματίας αθλητής του ράγκμπι με διεθνείς διακρίσεις για τη χώρα μας, φοβάται να κλείσει τα μάτια του. Φοβάται γιατί κάθε φορά έρχονται μπροστά του οι σκηνές τρόμου που έζησε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που πάλευε να ξεφύγει από τις ρόδες του βυτιοφόρου.

«Ήμουν κάτω από το βυτιοφόρο και έβλεπα να κάνει όπισθεν και να πλησιάζουν τα σίδερα το κεφάλι μου. Ένιωσα ότι θα με κόψει στα δύο… Νιώθω ότι αθλούμουν όλα αυτά τα χρόνια για αυτή τη στιγμή, για να σώσω τη ζωή μου», δήλωσε συγκινημένος στο Star.

«Πάλευε» 45 ημέρες για τη ζωή του στη ΜΕΘ

Το πρωινό της 26ης Σεπτεμβρίου ξεκίνησε νωρίς για τις δουλειές του. Τελικά βρέθηκε να «παλεύει» για τη ζωή του 45 μέρες διασωληνωμένος σε καταστολή στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης.

Τέσσερις μήνες μετά δεν έχει οριστεί ακόμη το δικαστήριο για το ατύχημα. Πλέον, προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα στη ζωή του. Έχει πολύ δρόμο μπροστά του, έως ότου καταφέρει να περπατήσει ξανά χωρίς πατερίτσες και να ξεκινήσει πάλι τις σκληρές του προπονήσεις.

Μεσσηνία: Νεκρός 48χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε απόψε (18/01) στα πρώτα μέτρα της 7ης επαρχιακής οδού λίγο έξω από τη Μεσσήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr, λίγα μέτρα από την απόληξη της οδού Καπετάν Κρόμπα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα  ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή, τα οποία κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου οδηγού του δίκυκλου με καταγωγή από το Διαβολίτσι.

Αμέσως μετά το τροχαίο ο οδηγός του αυτοκινήτου εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας το θύμα αβοήθητο, αλλά και το όχημά του στον τόπο του δυστυχήματος.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και ερευνούν εάν οδηγούσε ο ίδιος ή εάν το όχημα είναι κλεμμένο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ