Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Χίος: Κοριτσάκι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στο νησί της μαστίχας

Κοριτσάκι είναι το πρώτο μωρό του 2024 που γεννήθηκε στη Χίο. Η μικρή τελειόμηνη γεννήθηκε 2800 γραμμάρια στις 04:11 ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, έπειτα από φυσιολογικό τοκετό, ο οποίος είχε αυτόματη έναρξη περί τα μεσάνυχτα.

Ευτυχισμένη μητέρα η Μαρία Σκυριώτη, με γιατρό της την Κατερίνα Κοζικοπούλου, η οποία και δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου: «Ποδαρικό για το 2024 για την κλινική «Ελευθώ» αλλά και το νησί της Χίου! Εύχομαι να προμηνύεται καλότυχη χρονιά! Δηλώνω ιδιαίτερα ευτυχής, εύχομαι καλά θρέμματα στη Μαρία, να της ζήσει η κορούλα της και εύχομαι έτσι πάντα να σκορπίζει χαμόγελα στους γύρω της!!!».

Λάρισα: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Νεκρή μέσα στο σπίτι της, εντοπίστηκε μία 56χρονη γυναίκα το απόγευμα της Τρίτης (2/1) στο κέντρο της Λάρισας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα larissanet.gr, η γυναίκα φέρεται να έχει χάσει τη ζωή της πριν από ώρες.

Την βρήκε νεκρή μέσα στο σπίτι ένα στενό της οικογενειακό πρόσωπο. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά για την 56χρονη.

Τρίκαλα: 160 άτομα στα Επείγοντα την πρώτη ημέρα του χρόνου

Ρεκόρ κατέγραψε το τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου στα Τρίκαλα την πρώτη ημέρα του 2024.

Σύμφωνα με το trikalaopinion.gr, χρειάστηκε να αντιμετωπίσει 160 περιστατικά, αριθμό εξαιρετικά μεγάλο για τα δεδομένα του νομού Τρικάλων, ο πληθυσμός του οποίου, βέβαια, αυξήθηκε αυτές τις ημέρες λόγω των χιλιάδων επισκεπτών.

Σύμφωνα με το trikalaopinion.gr, στις περισσότερες περιπτώσεις τα περιστατικά αφορούσαν σε ιώσεις και covid, αλλά δεν έλειψαν και εκείνοι που αναγκάστηκαν να καταφύγουν στο νοσοκομείο Τρικάλων λόγω υπερβολικής κατανάλωσης φαγητού ή αλκοόλ στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Κοζάνη: Μυστήριο με νεκρό άνδρα μέσα στο σπίτι του – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Τις συνθήκες θανάτου ενός άνδρα, ηλικίας περίπου 80 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Τρίτης εντός της κατοικίας του, από συγγενικά του πρόσωπα, ερευνά η Ασφάλεια Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο άτυχος άνδρας διέμενε μόνος στο σπίτι του και δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετές ώρες, κάτι που ανησύχησε στενά συγγενικά του πρόσωπα, που ειδοποίησαν κλειδαρά και άνοιξαν την πόρτα της κατοικίας.

Εκεί, σοκαρισμένοι, αντίκρισαν τον ηλικιωμένο άντρα χωρίς τις αισθήσεις του και με το κεφάλι του κάτω από τα παντζούρια της μπαλκονόπορτας.

Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, με τον εν λόγω άνδρα να φαίνεται πως ήταν νεκρός για αρκετές ώρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. τα σενάρια που εξετάζονται είναι εκείνα της αυτοχειρίας ή του ατυχήματος, καθώς διαπίστωσαν πως τα συγκεκριμένα παντζούρια “πέφτουν” με ταχύτητα όταν κάποιος επιχειρήσει να τα κλείσει.

Θεσσαλονίκη: «Δίπλωσε» νταλίκα στην γέφυρα του Αξιού ποταμού – Συγκρούστηκε με ΙΧ

Μία νταλίκα “δίπλωσε” στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στη γέφυρα του Αξιού ποταμού, στο ρεύμα προς Αθήνα, πριν από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με το GRtimes, η νταλίκα συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια με δύο ενήλικες και δύο παιδιά.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και μεταβαίνει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για προληπτικούς λόγους. Η κίνηση στον δρόμο είναι αυξημένη.

Η κυκλοφορία  διεξάγεται κανονικά, αλλά η ταλαιπωρία για τους οδηγούς είναι μεγάλη, καθώς έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές λίγο πριν τα διόδια Μαλγάρων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ