Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Βόλος: Βγήκε για να κάνει τα ψώνια της και την παρέσυρε αυτοκίνητο

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου μιας 79χρονης γυναίκας, κατοίκου Νέας Ιωνίας Βόλου, η οποία ενώ περπατούσε στην οδό Αγίας Φωτεινής, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, βαριά τραυματισμένη, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα magnesianews.gr, η άτυχη γυναίκα βγήκε από το σπίτι της για να μεταβεί στο σούπερ μάρκετ προκειμένου τα κάνει τα ψώνια της, και κάτω από άγνωστες συνθήκες, παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο.

Προανάκριση για τα αίτια τους δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Βόλου.

Κόρινθος: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Κοκκόνι – Συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα – Μία τραυματίας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Κοκκόνι Κορίνθου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, δύο αυτοκίνητα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τη γυναίκα από το ένα αυτοκίνητο και την παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ.

Έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

Ταΰγετος: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εντοπισμού για τον 27χρονο – Μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εντοπισμού ενός 27χρονου στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στον Ταΰγετο.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, έπειτα και από συντονισμένες κινήσεις της Πυροσβεστικής της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ, εντοπίσθηκε ο 27χρονος και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.

Εύβοια: Η κακοκαιρία μετέτρεψε γήπεδο ποδοσφαίρου σε λίμνη

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει από το βράδυ της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου την Εύβοια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα evima.gr, η καταρρακτώδης βροχή που έπεσε στο χωριό της Μακρυκάπας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει πρόβλημα στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και να μην πραγματοποιηθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας της τοπικής ομάδας με τον ΑΟ Χαλκίς καθώς το γήπεδο γέμισε με νερά.

Ο αγωνιστικός χώρος κρίθηκε φυσικά ακατάλληλος και το ματς αναβλήθηκε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του evima.gr τις μικρές λίμνες νερού μέσα στο γήπεδο της Μακρυκάπας

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων

Τέλος στη ζωή του προσπάθησε να βάλει κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης της «Μπαλκούρας», στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr πρόκειται για Παλαιστίνιο, ηλικίας περίπου 25 ετών, ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με αυτοσχέδιο βρόγχο μέσα στο κελί του.

Ευτυχώς οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον εντόπισαν έγκαιρα, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον παρέλαβε και τον μετέφερε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Τα αίτια, που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη, παραμένουν άγνωστα.

Σίνδος: Δύο τροχαία ατυχήματα με ανατροπές στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Αθηνών – Ένας τραυματίας

Δύο τροχαία ατυχήματα σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο 41ο χιλιόμετρο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr δυο οδηγοί έχασαν τον έλεγχο των οχημάτων τους, εξετράπησαν της πορείας τους και ανετράπησαν.

Και τα δυο οχήματα κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του ενός οδηγού. Στο σημείο κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Βριλήσσια: Τυλίχθηκαν στις φλόγες τρία αυτοκίνητα – Υλικές ζημιές υπέστη κι ένα τέταρτο όχημα – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου στα Βριλήσσια, στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Δωδεκανήσου, με αποτέλεσμα να τυλιχθούν στις φλόγες τρία αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το vrilissianews.gr η φωτιά ξεκίνησε από ένα SMART και πολύ γρήγορα έλαβε μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να επεκταθεί σε άλλα δύο αυτοκίνητα τα οποία κάηκαν ολοσχερώς ενώ υλικές ζημιές υπέστη και ένα τέταρτο όχημα που ήταν σταθμευμένο στο σημείο.

Στο σημείο έσπευσε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερις πυροσβέστες.

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα έξι αυτοκινήτων – Τέσσερις τραυματίες – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καραμπόλα μεταξύ τουλάχιστον έξι αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφρά, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (16/12) στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα grtimes.gr, τουλάχιστον έξι οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στη συμβολή της οδού Βούλγαρη, με τη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο ρεύμα εισόδου, ενώ το ατύχημα φέρεται να έγινε όταν ένα όχημα βρισκόταν σε στάση σε ερυθρό σηματοδότηση και τα οχήματα που ακολουθούσαν έπεσαν διαδοχικά, το ένα πάνω στο άλλο.

Στο σημείο βρίσκονται διασώστες και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- αλλά και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και της Τροχαίας.

Οι δυνάμεις της Τροχαίας μάλιστα, έριξαν αρκετό πριονίδι στο οδόστρωμα, προκειμένου να περιοριστεί η ολισθηρότητα του δρόμου, ενώ οχήματα οδικής βοήθειας απομακρύνουν τα οχήματα που συγκρούστηκαν από το σημείο.

Στο σημείο επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας.

Βάρη: Ανεμοστρόβιλος διέλυσε σπίτι εξαμελούς οικογένειας – ΦΩΤΟ

Χωρίς σπίτι έμεινε μια εξαμελής οικογένεια στη Βάρη, εξαιτίας ενός ανεμοστρόβιλου που σάρωσε την περιοχή το βράδυ της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου.

Ο ανεμοστρόβιλος χτύπησε τη Βάρη το βράδυ της Παρασκευής (15/12/2023) και προκάλεσε προβλήματα σε πολλά σπίτια της περιοχής, όμως της εξαμελούς οικογένειας το διέλυσε και τους άφησε κυριολεκτικά στον δρόμο.

Χαρακτηριστικό είναι πως της κεραμοσκεπής βρέθηκε λόγω του ανεμοστρόβιλου πάνω στα καλώδια μεταφοράς ρεύματος, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ η οικογένεια έχει μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος.

«Ο ανεμοστρόβιλος ή επίσημα αεροδίνη, είναι ένα μικρής έκτασης μετεωρολογικό φαινόμενο μικρής χρονικής διάρκειας. Αποτέλεσμα της καταστροφικής του δράσης ήταν χθες το βράδυ στην περιοχή της Βάρης μια οικογένεια έξι ατόμων να μείνει άστεγη. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας και οι άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος».

Πάτρα: 57χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Πάτρα, βρέθηκε ένας 57χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, συγγενικό πρόσωπο του 57χρονου ανησύχησε που δεν ανταποκρινόταν στις κλήσεις του και ειδοποίησε την αστυνομία.

Κλειδαράς ανέλαβε να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος και τότε εντοπίστηκε η σορός του άτυχου άνδρα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η αστυνομία εξετάζει τα αίτια θανάτου του 57χρονου άνδρα ο οποίος έμενε μόνος του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Αιτωλοακαρνανία: Συνελήφθη 51χρονος με την κατηγορία ότι πυροβόλησε και σκότωσε τρία σκυλιά του

Νέα κτηνωδία με θύματα τρεις σκύλους έγινε στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα σε χωριό του Θέρμου. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 51χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα agrinionews.gr, ο 51χρονος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε με καραμπίνα τα τρία σκυλιά του. Ο ίδιος αρνείται, ωστόσο, την κατηγορία και κάνει λόγο για άγνωστο δράστη. Από το τοπικό αστυνομικό τμήμα πάντως σχηματίστηκε σε βάρος του σχετική δικογραφία.

Παράλληλα, οι αρχές έλαβαν δείγμα από τα χέρια του, ώστε να εξετασθεί η πιθανή ύπαρξη πυρίτιδας. Καθώς η καραμπίνα δεν ήταν δική του αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο ιδιοκτήτης της.

Θεσσαλονίκη: 17 προσαγωγές νεαρών ατόμων στην Τούμπα

Σε 17 προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποίησαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου (16/12) στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας.

Σύμφωνα με την αστυνομία η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε έπειτα από αναφορές για μαζική παρουσία ατόμων στην Τούμπα, ενώ διερευνάται εάν προηγήθηκε κάποιο επεισόδιο στην συγκεκριμένη περιοχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ