Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο στο Λασίθι – Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του – Μία ανήλικη τραυματίας

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στις Κοπάνες Λασιθίου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική ένα αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να τραυματιστεί μια 16χρονη.

Στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα προκειμένου να απεγκλωβίσουν την ανήλικη κοπέλα από το όχημα και να την παραδώσουν στο ΕΚΑΒ.

Σύρος: Σοβαρό τροχαίο στην Ερμούπολη – Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε δέντρο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Σύρο και συγκεκριμένα στην Ερμούπολη.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ένα αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να προσκρούσει πάνω σε δέντρο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν εγκλωβιστεί εντός του οχήματος ο οδηγός, για τον οποίο χρειάστηκε η συμβολή 4 πυροσβεστών προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν.

Σέρρες: Αγέλη λύκων σε χωράφι στο Μετόχι – Μεγάλη η ανησυχία των κατοίκων – ΒΙΝΤΕΟ

Μια μεγάλη αγέλη λύκων εμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12) σε χωράφι στο Μετόχι Σερρών. Οι λύκοι – ο αγρότης είδε πάνω από δέκα – εμφανίστηκαν στο χωράφι που βρίσκεται 600 μέτρα από το τελευταίο σπίτι του χωριού επιβεβαιώνοντας την ανησυχία των κατοίκων.

Μάλιστα πριν από μέρες ένα πόνυ στον Ιππικό σύλλογο Σερρών είχε δεχθεί επίθεση από λύκο, ενώ οι κάτοικοι του χωριού μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών είχαν εκφράσει την ανησυχία τους, αφού οι λύκοι εμφανίστηκαν και μέσα στο χωριό και είχε σημειωθεί απώλεια ζωικού κεφαλαίου σε κτηνοτροφικές μονάδες.

Δείτε το βίντεο:

Θεσσαλονίκη: Φοιτητές του ΑΠΘ ματαιώσαν παρουσίαση βιβλίου που θα μιλούσε ο Δημήτρης Νατσιός

Ματαιώθηκε η παρουσίαση βιβλίου της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δεληβάνη με τίτλο «Για την Ελλάδα που ματώνει» στην αίθουσα τελετών της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην οποία θα μιλούσε και ο πρόεδρος της «Νίκης» Δημήτρης Νατσιός.

Oμάδα φοιτητών μπήκε στην αίθουσα φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα και σήκωσαν πανό, με αποτέλεσμα η εκδήλωση να ματαιωθεί.

Σύμφωνα με το thestival.gr, στην εκδήλωση θα παρουσιαζόταν το βιβλίο της Μαρίας Δελιβάνη – Νεγρεπόντη με τίτλο: «Για την Ελλάδα που ματώνει». Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η εκδήλωση και ενώ στην αίθουσα εκδηλώσεων της παλιάς Φιλοσοφικής Σχολής βρισκόταν αρκετός κόσμος, οι αριστεριστές εισέβαλαν φωνάζοντας συνθήματα. Ζήτησαν από τους παρευρισκόμενους να αποχωρήσουν. Όταν ρωτήθηκαν για ποιον λόγο διακόπτουν την εκδήλωση, απάντησαν ότι το κάνουν επειδή είναι καλεσμένος στην εκδήλωση ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός.

Η 90χρονη συγγραφέας και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας δήλωσε στους παριστάμενους ότι προετοίμαζε την συγκεκριμένη εκδήλωση τους τελευταίους έξι μήνες. «Αυτό είναι φασισμός. Ο Νατσιός δεν είναι φασίστας. Είναι Έλληνας πατριώτης και σέβεται τις παραδόσεις μας. Τον ξέρω χρόνια. Είναι δάσκαλος. Οι μαθητές που βγαίνουν από τα χέρια του ξέρουν τι είναι ιστορία και τι είναι Ελλάδα. Αυτό που έκαναν είναι ντροπή. Ήρθαν άνθρωποι από την Αθήνα για την εκδήλωση. Ήρθαν ηλικιωμένοι. Δεν δικαιούται κανείς να διακόψει μια εκδήλωση. Θέλω να πω σε αυτά τα παιδιά ότι είναι σε στραβό δρόμο» δήλωσε στο thestival.gr, η συγγραφέας του βιβλίου Μαρία Δελιβάνη – Νεγρεπόντη.

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 34χρονη που είχε εξαφανιστεί από τα Διαβατά

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της Μουχταροπούλου Χρυσάνθης, της 34χρονης που είχε εξαφανιστεί από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης και «Το χαμόγελο του παιδιού» είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της στις 3 Δεκεμβρίου καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο.

Η 34χρονη είχε φύγει από το σπίτι της δύο μέρες νωρίτερα, την 1η Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, άτομα ανέφεραν ότι την είδαν να περιφέρεται σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η αγωνία των δικών της ανθρώπων έληξε σήμερα (11/12) αφού πολίτσης  αναγνώρισε την Μουχταροπούλου Χρυσάνθη και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017».  Άμεσα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, ώστε η ενήλικη να εντοπιστεί έγκαιρα και να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Καλάβρυτα: Εντοπίστηκε ζωντανός ο 65χρονος κυνηγός που αγνοούνταν

Ζωντανός εντοπίστηκε, σύμφωνα με το pelop.gr, λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα ο 65χρονος κυνηγός που είχαν χαθεί τα ίχνη του από το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιος μέσου, ο 65 χρονος εντοπίστηκε σε αποκρυμμένο σημείο κοντά στο χωριό Καλλιφώνιο. Οι έξι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ που συμμετείχαν στις έρευνες, προσέγγισαν το σημείο για να ανέβει σε προσβάσιμο σημείο και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων.

Ο άνδρας βρέθηκε από τον ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος έρευνας και διάσωσης Δούκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ