Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Ηγουμενίτσα: Χειροπέδες σε 27χρονο που διακινούσε λαθραία τσιγάρα – Έκρυβε στο αυτοκίνητό του 3.340 πακέτα

Στη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού προχώρησαν οι Αρχές τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στην Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του λιμενικού, ο 27χρονος συνελήφθη από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας, με τη συνδρομή στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.), της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε νομότυπο έλεγχο που διενεργήθηκε από τα παραπάνω στελέχη στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, εντοπίστηκαν κρυμμένα λαθραία τσιγάρα στο χώρο των αποσκευών σε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 27χρονος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντοπίστηκαν δύο χειραποσκευές, στις οποίες βρέθηκαν συνολικά 3.340 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, διαφόρων επωνυμιών, χωρίς να φέρουν στο σύνολο τους την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα καθώς και το εν λόγω αυτοκίνητο.

Τραγωδία στην Ημαθία: Πέθανε αγοράκι 8 ετών – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Ημαθίας με την είδηση του θανάτου ενός αγοριού 8 ετών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα laikoyra.gr, όλα συνέβησαν σε χωριό της Ημαθίας, όταν το παιδί ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα οι γονείς του να το μεταφέρουν σε νοσοκομείο της Νάουσας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες οι γιατροί εκεί διέγνωσαν ότι ενδεχομένως πρόκειται για ίωση κι έτσι οι γονείς με το τον 8χρονο έφυγαν από το νοσοκομείο.

Ωστόσο, το παιδί ανέβασε ξανά πυρετό κι επισκέφθηκε το νοσοκομείο για δεύτερη φορά το Σάββατο 10 Ιουνίου.

Το τοπικό μέσο αναφέρει ακόμη ότι σύμφωνα με τις εξετάσεις το παιδί θα έπρεπε να είχε διακομισθεί άμεσα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έπειτα ακολούθησε επιχείρηση διακομιδής του παιδιού από την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ώστε να φτάσει ο 8χρονος όσο το δυνατό γρηγορότερα στο Ιπποκράτειο. Ωστόσο, δυστυχώς το παιδί δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει το απόγευμα της Κυριακής, με την ιστοσελίδα να αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ταχύτατα.

Νέος σεισμός 3,7 Ρίχτερ στην Αταλάντη – Αισθητός και στην Αττική

Σεισμός μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τη 01:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αταλάντη.

Σύμφωνα με την Αναθεωρημένη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίστηκε 10 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αταλάντης, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα με τον νέο σεισμό να γίνεται αισθητός και στην Αττική.

Χανιά: 75χρονος έπεσε σε φρεάτιο δέκα μέτρων – Τον έσωσε γείτονάς του

Ιδιαίτερα τυχερός ήταν ένας ηλικιωμένος άνδρας στα Χανιά που έπεσε σε φρεάτιο, αλλά βγήκε «ατσαλάκωτος» από αυτή την περιπέτεια.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής(11/6), όταν ο 75χρονος άνδρας, μάλλον από απροσεξία έπεσε στο φρεάτιο στο οποίο μάλιστα είχε και λίγο νερό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ΕΡΤ, το καπάκι του φρεατίου ήταν μισάνοιχτο, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να πέσει.

Ωστόσο, ο ηλικιωμένος, παρότι έπεσε σε φρεάτιο 10 μέτρων στον Σταυρό Ακρωτηρίου, στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός, καθώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ενδεικτικό είναι ότι πριν φτάσουν οι άνθρωποι της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ ανασύρθηκε από το φρεάτιο με τη βοήθεια ενός γείτονα που αντιλήφθηκε το περιστατικό.

Στη συνέχεια ο 75χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Μύκονος: «Μαύρο» χρήμα στα prive πάρτι – Ιδιωτικοί χώροι μετατρέπονται σε μπαρ με εισιτήριο έως και 1.000 ευρώ

Τη Μύκονο και άλλα κοσμικά νησιά σαρώνουν οι άνδρες της Αστυνομίας, του ΣΔΟΕ και της ΑΑΔΕ προκειμένου να εντοπίσουν παράνομα πριβέ πάρτι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι διοργανωτές νοικιάζουν νόμιμα μία βίλα και στη συνέχεια στέλνουν προσκλήσεις μέσω social media. Μάλιστα ο «τιμοκατάλογο» για τα πάρτι αυτά είναι ασύλληπτος. Φυσικά τίποτα δεν δηλώνεται, ενώ δεν υπάρχει κανένα επίσημο παραστατικό.

Το εισιτήριο για ένα τέτοιο πριβέ πάρτι ξεκινά από τα 100 ευρώ, ενώ μπορεί να φτάσει ακόμα τα 1.000 ευρώ. Τα κέρδη είναι μαύρα και αυτό είναι το βασικό κίνητρο των διοργανωτών. Οι καλεσμένοι ενημερώνονται μέσω των social media για την ακριβή τοποθεσία λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το πάρτι.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η Μύκονος, όπου πρόσφατα οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε υπερπολυτελή βίλα όπου έγιναν 10 συλλήψεις, του διοργανωτή, του υπεύθυνου του χώρου και οχτώ εργαζομένων. Μαζί με τη Μύκονο παράνομα πάρτι έχουν παρατηρηθεί σε Πάρο και Χανιά.

«Συνήθως αυτές είναι μισθώσεις εκτός πλατφορμών, έρχονται σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και προχωράνε στη δημιουργία πάρτι» τόνισε στην ΕΡΤ ο διευθυντής συνδέσμου εταιρειών βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων, Stama Greece, Στάθης Καρόπουλος. «Στην ουσία μετατρέπουν έναν ιδιωτικό χώρο σε επαγγελματικό και μάλιστα βάζουν αντίτιμο, υπάρχει αντίτιμο στα πάρτι. Τα περισσότερα περιστατικά γίνονται τους καλοκαιρινούς μήνες και κυρίως στα νησιά» σημείωσε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Οι βίλες ενοικιάζονται για μία ημέρα από 3.000 ευρώ έως 15.000 ευρώ, ανάλογα την ημέρα, τη θέση και τους διαθέσιμους χώρους. Οι διοργανωτές προτιμούν τις πιο απομονωμένες και τις μετατρέπουν σε κλαμπ. «Ουσιαστικά πρόκειται για τη δημιουργία μπαρ χωρίς όρους και προϋποθέσεις, οπότε είναι κάτι μεμπτό. Ένα κίνητρο είναι τα χρήματα, ένα άλλο ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στα πάρτι αυτά» δήλωσε ο κ. Καρόπουλος.

«Συνήθως η Αστυνομία ενημερώνεται για αυτά τα περιστατικά μετά από καταγγελία, είτε για διατάραξη, είτε για διοργάνωση πάρτι σε ιδιωτικό χώρο με αντίτιμο. Έχει διαπιστωθεί ότι σε αυτά τα πάρτι μπορεί να γίνονται και άλλες εγκληματικές πράξεις» είπε η κα Δημογλίδου.

Στη Μύκονο υπάρχουν διοργανωτές που αναλαμβάνουν ακόμα και τη μετακίνηση των επίσημων προσκεκλημένων στις βίλες.

Κτηνωδία στην Ξάνθη: Βρήκαν νεκρά τέσσερα κουταβάκια – Σκληρές εικόνες

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ένας άνδρα στην Ξάνθη, ο οποίος εντόπισε τέσσερα νεκρά κουτάβια κι ακόμη ένα τραυματισμένο.

Το περιστατικό ανέδειξε η φιλοζωική οργάνωση «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης», την οποία ειδοποίησε ο νέος που βρήκε τα κουτάβια. Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της αστυνομίας. Η φιλοζωική ομάδα για κτηνωδία και ζητά να βρεθούν οι ένοχοι του φρικτού εγκλήματος.

«Ντρέπομαι ειλικρινά! Ένας νεαρός περνώντας από την περιοχή ανάμεσα στα Κιμμέρια – Πηγάδια κοντά στην σιδηροδρομική γραμμή αντίκρυσε αυτό το θέαμα. Έτσι ακριβώς τα βρήκε, αν είναι δυνατόν! Το τραυματισμένο που κρατάει στα χέρια και άλλο ένα ζωντανό κανονίσαμε και τα μεταφέρει τώρα στο κτηνιατρείο του Γιώργου Ζαγκλιαβου. Έχει σοκαριστεί το παιδί που τα βρήκε, μιλήσαμε στο τηλέφωνο, δεν μπορεί να το πιστέψει. Έτσι ακριβώς τα βρήκες επιμένω να τον ρωτάω, ναι έτσι ακριβώς μου απαντάει! Αν είναι δυνατόν! Δεν υπάρχουν λόγια ,αυτό δεν είναι απλά έγκλημα!» αναφέρει η φιλοζωική οργάνωση «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» σε ανάρτησή της στο facebook.

Νέος Κόσμος: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από την απόπειρα διάρρηξης σε σπίτι αστυνομικού – Πιάστηκε στα «πράσα» ο δράστης

Απόπειρα διαρρήκτη να μπει σε σπίτι αστυνομικού στον Νέο Κόσμο καταγράφηκε σε κάμερα κλειστού κυκλώματος από την είσοδο του διαμερίσματος.

Συγκεκριμένα, ο δράστης έχει εντοπίσει το σπίτι που θέλει να κλέψει, χωρίς να γνωρίζει όμως ότι όλες οι κινήσεις του καταγράφονται και ότι το διαμέρισμα που έχει διαλέξει, ανήκει σε αστυνομικό.

Στο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega, διακρίνεται ο διαρρήκτης να σκύβει προς την πόρτα προσπαθώντας να καταλάβει αν ακούγονται ήχοι μέσα από το διαμέρισμα.

Στη συνέχεια, με τον φακό του κινητού, «διαβάζει» την κλειδαριά της πόρτας αλλά ακούει έναν θόρυβο από την πολυκατοικία. Σκύβει ξανά προς την πόρτα και δεν φαίνεται σίγουρος για το τι θέλει να κάνει. Βγάζει το κινητό ξανά και πληκτρολογεί. Έπειτα, σκύβει στα γόνατα και βάζει το αυτί του στη χαραμάδα της πόρτας. Αμέσως μετά απομακρύνεται προς την σκάλα.

Ο διαρρήκτης προσπαθεί για άλλη μία φορά με τον φακό του κινητού να καταλάβει τι πρέπει να κάνει για να ανοίξει την κλειδαριά, λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να παρατάει την προσπάθεια και κατευθύνεται ξανά προς την σκάλα.

Την παρουσία του όμως, έχει αντιληφθεί γείτονας που έχει καλέσει την Αστυνομία με τον 35χρονο διαρρήκτη να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στο τμήμα της περιοχής.

Καλαμάτα: Δημοτικός σύμβουλος καταγγέλλει ότι η ανάπλαση της παραλίας γίνεται με μάρμαρα από τάφους – ΦΩΤΟ

Σε μία μακάβρια καταγγελία προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, Βασίλης Κανάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα μάρμαρα που χρησιμοποιούνται για την ανάπλαση της παραλίας της πόλης προέρχονται από τάφους.

Με ανάρτησή του στο facebook, o κ. Κανάκης κατηγόρησε τη δημοτική αρχή Καλαμάτας για ανοχή επειδή η ανάπλαση γίνεται με μάρμαρα που είχαν χρησιμοποιηθεί παλαιότερα σε τάφους. Μάλιστα δημοσίευσε και φωτογραφίες με τα κομμένα μάρμαρα να είναι πάνω σε παλέτες. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στα μάρμαρα υπάρχουν ακόμη τα ονόματα των νεκρών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Καλαμάτα Μάρμαρα Καλαμάτα Μάρμαρα Καλαμάτα Μάρμαρα

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Καλαμάτας:

«Η ανάπλαση της Ναυαρίνου έχει έως σήμερα διαρκέσει πάνω από 540 ημέρες. Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, αδικαιολόγητη απουσία των συνεργείων και αδικαιολόγητα αναποτελεσματική διαχείριση της δημοτικής αρχής.

Οι παρακάτω φωτογραφίες από την ανάπλαση δείχνουν ότι σαν υλικά χρησιμοποιούνται μάρμαρα από τάφο.

Η σύμβαση επιτρέπεται κάτι τέτοιο;

Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται μεταχειρισμένα υλικά (εάν πρόκειται για μεταχειρισμένα βέβαια κάτι που οφείλει να διευκρινίσει ο υπεύθυνος του έργου).

Υπάρχει επιβλέποντας από τον Δήμο;

Πιστοποιείται η ποιότητα του έργου;

Απίστευτα πράγματα με την ανοχή της δημοτικής αρχής».

Καιρός: «Ποτάμια» οι δρόμοι στη δυτική Θεσσαλονίκη – Έπεσαν 51 χιλιοστά βροχής σε δύο ώρες στην Αττική

Βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν την Κυριακή (11/6) σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, χωρίς να εξαιρεθεί η Αττική και το κέντρο της Αθήνας, ενώ την ίδια στιγμή η σφοδρή βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη, είχε ως αποτέλεσμα κεντρικοί δρόμοι της συμπρωτεύουσας να πλημμυρίσουν με την Πυροσβεστική να δέχεται δεκάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στην Αττική στον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Πάρνηθα σημειώθηκαν 51 χιλιοστά βροχής σε χρονικό διάστημα σχεδόν 2 ωρών.

Από την άλλη πλευρά, όπως επισήμαναν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στελέχη της Πυροσβεστικής, η νεροποντή ήταν εντονότερη στην περιοχή της Ευκαρπίας, με αποτέλεσμα η υπηρεσία να δεχτεί 30 κλήσεις για απάντληση υδάτων σε χρονικό διάστημα περίπου μίας ώρας, από τις 18.50 έως τις 20.00. Πυροσβέστες χρειάστηκε να μεταβούν επιτόπου σε δέκα συμβάντα, αλλά στα οκτώ διαπιστώθηκε ότι η στάθμη του νερού ήταν χαμηλή και δεν χρειαζόταν παρέμβαση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 19.00, η βροχόπτωση προκάλεσε πρόβλημα και στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Ευκαρπίας, όπου λόγω μεγάλης συσσώρευσης υδάτων στο οδόστρωμα ήταν δύσκολη η διέλευση των οχημάτων. Ωστόσο, το πρόβλημα δεν ήταν, κατά τις ίδιες πηγές, σημαντικό και δεν διήρκεσε πολλή ώρα. Προβλήματα σημειώθηκαν ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε Πεύκα και Φίλυρο, αλλά και στη Σταυρούπολη και την Πολίχνη. Βροχοπτώσεις σημειώνονται και σε άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί σημαντικά προβλήματα σε κάποια περιοχή, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία.

 

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο Δευτέρα

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε τα φαινόμενα στη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά και την κεντρική και βορειοανατολική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Ύφεση των φαινομένων αναμένεται τις βραδινές ώρες.

Στη νησιωτική χώρα γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα πυκνότερες στο Ιόνιο, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές, καθώς και στην Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι το μεσημέρι – απόγευμα.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Ύφεση των φαινομένων αναμένεται τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη Μακεδονία νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το απόγευμα.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά κατά τόπους ισχυρές.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Ύφεση των φαινομένων αναμένεται τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες στην Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ