Μύκονος: Μαρτυρία – «φωτιά» για το prive πάρτι – 100 ευρώ η είσοδος με δωρεάν ποτό

Νέες λεπτομέρειες από το μεγάλο πάρτι το οποίο διοργανώθηκε στην Μύκονο σε βίλα και έπειτα από λίγο εισέβαλε η Αστυνομία, δημοσιεύει σήμερα το enikos.gr.

Μύκονος: Νέα έφοδος σε βίλα όπου γινόταν πάρτι – Σε 10 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί

Του Μίλτου Σακελλάρη

Ένας από τους προσκεκλημένους στο prive πάρτι περιέγραψε πώς έμαθε για τη μυστική μάζωξη με δεκάδες καλεσμένους.

Μύκονος: ΒΙΝΤΕΟ – ντοκουμέντο από το πάρτι σε βίλα – Πέντε συλλήψεις

«Το μεσημέρι της 3/6 σε γνωστή παραλία της Μυκόνου ενημερωθήκαμε από φίλους που συναντήσαμε τυχαία για το πάρτι που θα λάμβανε χώρα το βράδυ της ίδιας μέρας σε άγνωστη σε μας τοποθεσία. Μας ενημέρωσαν ότι υπήρχε είσοδος 100 ευρώ που περιελάμβανε ελεύθερη πρόσβαση στο μπαρ. Υπήρχε και πρόταση για μεγαλύτερη είσοδο που περιελάμβανε περισσότερες παροχές στο πάρτι, χωρίς να μάθουμε συγκεκριμένα περί τίνος πρόκειται», ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις του στο enikos.gr.

«Η τοποθεσία του πάρτι ήταν μυστική και θα μας γινόταν γνωστή λίγες ώρες πριν. Πράγματι, λίγο μετά τις 20.00 έγινε γνωστή η τοποθεσία του πάρτι μέσω μηνύματος. Μετά τις 12 τα μεσάνυχτα φτάσαμε στον χώρο, πληρώνοντας την είσοδο των 100€ έκαστος. Στο πάρτι  υπήρχε άφθονο αλκοόλ, πολλές εμφανίσιμες γυναίκες, πιθανόν εκδιδόμενες αν και δεν έχουμε κάποια απόδειξη γι’ αυτό. Οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι είχαν ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση σαν να βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ακόμη και άλλων ουσιών», συνέχισε.

Επιπλέον τόνισε ότι: «Η μουσική παιζόταν σε ένταση που θεωρώ ότι ξεπερνούσε τα νόμιμα επίπεδα. Πριν προλάβει να περάσει πολλή ώρα και χωρίς καν να έχει γεμίσει ο χώρος από κόσμο, η εκδήλωση έλαβε τέλος μετά την παρέμβαση της αστυνομίας».

Συνολικά οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 5 άτομα μεταξύ των οποίων οι διοργανωτές του πάρτι. Κάποιοι συνελήφθησαν για ηχορύπανση ενώ συνελήφθη και ένας αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 5.000 ευρώ σε μετρητά και μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η βίλα ήταν μισθωμένη και φιλοξενούσε ιδιωτικό πάρτι στο οποίο συμμετείχαν περίπου 200 άτομα.

Η ΕΛ.ΑΣ. έλαβε καταγγελία για ηχορύπανση αλλά και πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ