Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης των αιτήσεων μετά τα προβλήματα στην πλατφόρμα

Απάντηση για τα προβλήματα που παρουσίασε η πλατφόρμα των αιτήσεων για το πρόγραμμα “Κοινωνικός Τουρισμός 2023 -2024″ έδωσε ο διοικητής της ΔΥΠΑ, Σπύρος Πρωτοψάλτης.

Τις τελευταίες ημέρες και ειδικά από όταν η πλατφόρμα άνοιξε για όλους τους ΑΦΜ, πολλοί δικαιούχοι διαμαρτυρήθηκαν είτε ότι δεν μπορούσαν να μπουν καν στο σύστημα για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ή ότι υπήρξε πολύ μεγάλη αναμονή και καθυστέρηση – ακόμη και περισσότερες από 3 ώρες- προκειμένου τελικά να… περάσει η αίτησή τους.

Χθες και το enikos.gr δέχτηκε πολλά μηνύματα αγανάκτησης, με πολλούς να ζητούν παράταση, αφού η διαδικασία εξελισσόταν με πολύ χαμηλούς ρυθμούς και η καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις έληγε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 5 Ιουνίου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ1 ο Σπύρος Πρωτοψάλτης είπε ότι προς το παρόν δεν έχει ληφθεί απόφαση για να δοθεί παράταση, όμως, αυτό δεν αποκλείεται να εξεταστεί. Σύμφωνα με τον διοικητή της ΔΥΠΑ, «δεν έπεσε η πλατφόρμα του προγράμματος» ενώ ο ίδιος πρόσθεσε ότι δούλεψε καλά. Παραδέχτηκε βέβαια ότι υπήρχαν καθυστερήσεις κάποιες στιγμές και ειδικά όταν άνοιξαν όλοι οι ΑΦΜ.

Ο κ. Πρωτοψάλτης είπε ότι υποβλήθηκαν 360 χιλιάδες αιτήσεις.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ