Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Βόρεια Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα κοντά στο χωριό Βαρβάρα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουνίου, κοντά στο χωριό Βαρβάρα του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας eviathema.gr, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις γυναίκες, εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ κατευθυνόταν από Ιστιαία προς Αιδηψό, στο 16ο χλμ της οδού.

Το αυτοκίνητο ανετράπη σε χωράφι με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι τρεις επιβάτιδες. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα και Επιχείρησαν συνολικά 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα της ΠΥ Ιστιαίας, όπου προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των τριών ατόμων.

Η 36χρονη συνοδηγός τραυματίστηκε στο πόδι. Οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας για τις πρώτες βοήθειες, καθώς και οι υπόλοιπες δύο συνεπιβάτιδες για προληπτικούς λόγους.

Αχαρνές: Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Λιοσίων – Σύγκρουση δύο αυτοκίνητων – Ένας τραυματίας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ Κυριακής 4 Ιουνίου, στη Λεωφόρο Λιοσίων στις Αχαρνές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα achanaika-nea.gr, δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα στο ύψος του Κωτσόβολου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα.

Στο σημείο κατέφθασαν άνδρες της Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και παρέλαβε τον τραυματία.

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 69χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα στο τρακτέρ του

Τραγωδία στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κόμνηνας, το βράδυ της Κυριακής 4 Ιουνίου, αφού ένας 69χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα στο τρακτέρ του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, ο άτυχος άνδρας μετέβη στην περιοχή προκειμένου να περιποιηθεί τα κτήματά του. Οι ώρες περνούσαν και εκείνος δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα των συγγενών του, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να ειδοποιήσουν τις αρχές.

Τελικά ο 69χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγα μέτρα από τον γεωργικό ελκυστήρα που είχε φύγει στον όχθο. Πυροσβέστες από τον Άγιο Κωνσταντίνο και η 7η ΕΜΑΚ ανέλαβαν την επιχείρηση ανάσυρσής του από το δύσβατο σημείο που βρέθηκε και να παραδοθεί στο ΕΚΑΒ.

Από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα πιθανά αίτια που μπορεί να προκάλεσαν το δυστύχημα, καθώς το τρακτέρ δε βρέθηκε τουμπαρισμένο ώστε να τον καταπλάκωσε. Για αυτό δεν αποκλείεται να χτύπησε και από τα γεωργικά εξαρτήματα που κουβαλούσε, τα οποία και να προξένησαν τον θανατηφόρο τραυματισμό του.

Δεν αποκλείεται επίσης να υπήρξε και κάποιος παθολογικός παράγοντας που να τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

Απαντήσεις πιθανότατα θα δοθούν από τη νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Καμένων Βούρλων.

Αθήνα: Εξιχνιάστηκε επίθεση με ρατσιστικό κίνητρο σε διεμφυλική γυναίκα – Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, επίθεση με ρατσιστικά χαρακτηριστικά που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 29 Μαΐου στην Πλατεία Πρωτομαγιάς.

Ειδικότερα, ανωτέρω τόπο και χρόνο, διεμφυλική γυναίκα δέχτηκε επίθεση με ρατσιστικό κίνητρο από άγνωστο δράστη λόγω της ταυτότητας φύλου της. Ο δράστης τη χτύπησε στο πρόσωπο, με επακόλουθο τον τραυματισμό της, όπου και χρειάστηκε η μεταφορά της παθούσας σε νοσοκομείο.

Αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας που χειρίστηκαν προανακριτικά την υπόθεση, έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν το απόγευμα του Σαββάτου 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω επίθεσης.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη με ρατσιστικό κίνητρο. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σοβαρό επεισόδιο στην Κρήτη: Μαχαίρωσε την σύντροφό του και αυτοτραυματίστηκε

Νέο επεισόδιο ενδοικογενειακής βίας συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης, το βράδυ της Κυριακής (4/6).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cretalive, ένας 35χρονος φέρεται να επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι την σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι.

Το σοβαρό επεισόδιο έγινε στην περιοχή του Κορώνη Μαγαρά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν με έναν καβγά μεταξύ του ζευγαριού, ο οποίος γρήγορα πήρε άσχημη εξέλιξη. Η γυναίκα φέρεται μετά τον τραυματισμό της να βγήκε από το σπίτι και να ζήτησε βοήθεια από γείτονες.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε και τους δύο τραυματίες, προκειμένου να τους μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Επίσης, μετέβη στην περιοχή κλιμάκιο της αστυνομίας, προκειμένου να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το αιματηρό επεισόδιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ