Μύκονος: Μεταμεσονύχτια έφοδος σε βίλα όπου γινόταν πάρτι – Οι επόμενες κινήσεις του εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου 

Μεταμεσονύχτια έφοδο σε βίλα όπου γινόταν πάρτι, πραγματοποίησε η αστυνομία στη Μύκονο.

Μύκονος: «Αυτοκατεδαφίσεις» από επιχειρηματίες του νησιού – Μηνύσεις από τους κατοίκους για τα μπάζα – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκεκριμένα, μικτό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. παρουσία εισαγγελέα πραγματοποίησε έφοδο σε βίλα, έπειτα από πληροφορία ότι επρόκειτο να γίνει εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο διοργανωτής έδινε λεπτομέρειες για το πάρτι μέσω instagram, ενώ λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση έγινε ανάρτηση με τις συντεταγμένες, ώστε οι καλεσμένοι να βρουν εύκολα την βίλα, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού.

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι «όταν έγινε αντιληπτή η παρουσία μας στο σημείο η ένταση του ήχου μειώθηκε αισθητά, ενώ διαπιστώσαμε ότι υπήρχε κινητικότητα ανάμεσα σε θαμώνες και υπαλλήλους».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στο πάρτι βρίσκονταν 300 καλεσμένοι. Ερεύνησαν τους χώρους και εντόπισαν τον διοργανωτή, επτά εργαζόμενους αλλά και την προσωρινά υπεύθυνη της βίλας. Επίσης, βρήκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, ενώ στο δωμάτιο του διοργανωτή υπήρχαν 5.000 ευρώ και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας, όπως μεταδόθηκε.

Στην Ιό θα μεταβεί ο εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου

Πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου έχει ανακοινώσει ότι οι έλεγχοι για την δόμηση θα είναι μόνο η αρχή της προσπάθειας που θα γίνει φέτος στη Μύκονο. Το σχέδιο αυτό τέθηκε σε εφαρμογή χθες, στην αρχή της σεζόν, έτσι ώστε να σταλεί ένα μήνυμα προς όλες τις πλευρές ότι δεν θα γίνουν ανεκτές δραστηριότητες, όπως το χθεσινό πάρτι τους επόμενους μήνες στο νησί.

Επιπλέον, στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει κατεδάφιση παραλιακού μπαρ, για το οποίο έχει βγει οριστικό πρωτόκολλο κατεδάφισης, στη Μύκονο.

Ο εισαγγελέας προγραμματίζει για την εβδομάδα πριν από τις εκλογές να μετακινηθεί στην Ίο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ήδη κάποιοι που διαθέτουν αυθαίρετα κτίσματα έχουν αρχίσει να καθαιρούν τμήματα αυτών, βλέποντας το τι γίνεται τώρα στη Μύκονο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ