Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Κουράσατε με τις συκοφαντίες σας»

Εκνευρισμένη είναι με τα νέα δημοσιεύματα που την θέλουν σε σχέση με τον Mente Fuerte, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η influencer και επιχειρηματίας φαίνεται πως έχει κουραστεί με τις φήμες που αφορούν την προσωπική της ζωή, με αποκορύφωμα αυτή που την θέλει σε σχέση με τον ράπερ Mente Fuerte.

Η ίδια, από την Μύκονο όπου βρίσκεται για διακοπές, θέλησε να απαντήσει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε μία φράση, σε story της, η οποία γράφει: «Κράτα τη ζωή σου προσωπική κι άσε τον κόσμο να κάνει λάθος υποθέσεις». Ενώ έγραψε: «ΕΛΑ ΤΩΡΑ!!! Να ασχολείστε με τις ζωές των άλλων ΜΟΝΟ αν έχετε σκοπό να τις κάνετε καλύτερες. Κάπου κουράσατε με τις ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ σας. Αφήστε την Αλεξανδρούλα να κάνει λίγο διακοπές!».

Εχθές στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, φιλοξενήσαν δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, η οποία διέψευδε ότι έχει σχέση με τον Mente Fuerte.

«Ξέρεις τι γίνεται; Με όποιον θα με δεις να κάθομαι, τον έχω ήδη χρεωθεί. Πρέπει πλέον να κρατάω μια απόσταση. Ήμασταν σε μία κοινή παρέα, ανταλλάξαμε μία, δύο κουβέντες, όπως θα μιλούσα με τον κάθε ένα που θα ήταν στην παρέα μου. Έχουμε κοινούς φίλους και έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα δύο φορές, από διαφορετικές κοινές παρέες» είπε αρχικά.

Ενώ ερωτηθείσα για το εάν ο ράπερ είναι ο τύπος άνδρα που της αρέσει, ανέφερε: «Δεν έχω συγκεκριμένο τύπο, είναι αναλόγως τι θα μου βγάλει κάποιος, είτε είναι φίλος, είτε είναι σύντροφος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ