Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Ηράκλειο Κρήτης: Στο νοσοκομείο 16χρονος που κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

Σε λιπόθυμη κατάσταση βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής(21/5) ένας 16χρονος στο Ηράκλειο, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, στην παιδιατρική κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, νοσηλεύεται ένας 16χρονος που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Μαλάδες, όπου βρέθηκε ο ανήλικος σε λιπόθυμη κατάσταση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθεια στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει για νοσηλεία στην παιδιατρική κλινική.

Σφοδρό τροχαίο στην Καποδιστρίου – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Λεωφόρο Καποδιστρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκαν στο σημείο του τροχαίου. Όπως φαίνεται σε βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, χρειάστηκαν γερανοί για να τα απομακρύνουν και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Εκλογές 2023: 92χρονη στην Πάτρα πήγε να ψηφίσει με το… αμάξι της

Οι ηλικιωμένοι έκλεψαν τις εντυπώσεις στις εκλογές. Ανάμεσα τους και μία ηλικιωμένη από την Πάτρα.

Σύμφωνα με το “flamis.gr” η κυρία Βαρβάρα Μιχαλοπούλου, είναι 92 ετών και ψήφισε στο 2ο Γυμνάσιο Πατρών. Η 92χρονη περπατούσε σκυμμένη και με μπαστούνι, όμως όπως είπε δεν θα μπορούσε να μην ψηφίσει. Μάλιστα αφού η ηλικιωμένη κυρία άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μιχάλης Βασιλάκης, την βοήθησε προκειμένου να κατέβει τα σκαλιά.

Όμως η κυρία Μιχαλοπούλου, εντυπωσίασε όλους τους δημοσιογράφους, αποκαλύπτοντάς τους, ότι οδηγεί. Έτσι όταν τελείωσαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων η ίδια μπήκε στο όχημά της και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της.

Θρίλερ στου Γκύζη: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της – Προσήχθη ένας 64χρονος

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα, στην περιοχή του Γκύζη, καθώς μία γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας, που έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή ενός 64χρονου άνδρα. Ο ύποπτος εξετάζεται από τις αστυνομικές αρχές.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ