Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Λάρισα: Τροχαίο στην Φαλάνη – Μηχανή εξετράπη της πορείας της και τραυματίστηκε ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό νεαρού δικυκλιστή σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 20 Μαΐου στην είσοδο της Φαλάνης, στη Λάρισα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr, το περιστατικό καταγράφηκε λίγα λεπτά μετά τις 20:00 όταν νεαρός άνδρας έχασε -υπό αδιευκρίνιστες έως στιγμής συνθήκες- το έλεγχο του δίκυκλου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε και μετέφερε τον νεαρό στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για τις πρώτες βοήθειες.

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Σκιάθου

Σεισμός μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ανοιχτά της Σκιάθου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 14 χλμ Νότια-Νοτιοανατολικά της Σκιάθου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10,5 χλμ.

Ρέθυμνο: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από την δολοφονία του 46χρονου; Τα νέα στοιχεία

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι αστυνομικές αρχές πίσω από την δολοφονία του 46χρονου, στο χωριό Αρχοντική του Ρεθύμνου.

Όπως όλα δείχνουν, το σενάριο της βεντέτας φαίνεται πως απομακρύνεται, με δεδομένο ότι το θύμα είχε ποινικό παρελθόν. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν πλέον τις δοσοληψίες του με ανθρώπους της νύχτας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η Ασφάλεια Ρεθύμνου, που διερευνά την υπόθεση, προσπαθεί να βρει την «άκρη του νήματος», εξετάζοντας τα πιθανά κίνητρα των δραστών της δολοφονίας. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το σενάριο το θύμα να είχε ανοικτές διαφορές και δοσοληψίες.

Η φονική ενέδρα

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός  από την σύζυγό του, η οποία τον αναζητούσε, το απόγευμα της Παρασκευής. Έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο και βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, σε χωματόδρομο που οδηγούσε στα χωράφια του. Δυο αδέλφια του είχαν δολοφονηθεί στο παρελθόν με παρόμοιο τρόπο, θύματα βεντέτας ανάμεσα σε μέλη τριών οικογενειών, η οποία είχε αρχίσει από το 1994.

Ο δράστης ή οι δράστες, είχαν στήσει ενέδρα στο 46χρονο και τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση, με καραμπίνα στο κεφάλι. Είχε απασχολήσει τις αρχές για πληθώρα ποινικών αδικημάτων, όπως απόπειρες ανθρωποκτονίας, ναρκωτικά, καταπατήσεις εκτάσεων.

«Το θύμα είχε ζήσει τραγικά γεγονότα που τον “σημάδεψαν” και καθόρισαν τη συμπεριφορά του. Είναι καιρός να σταματήσουν πια τα καπετανιλίκια», ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής.

Από τις έρευνες των αρχών, φαίνεται να απομακρύνεται το σενάριο η δολοφονία του 46χρονου να αποτελεί «κρίκο» της βεντέτας, η οποία μετράει συνολικά έξι νεκρούς.

Αιματηρός καβγάς στο Ηράκλειο – Τον χτύπησε με κάβουρα στο κεφάλι

Στα χέρια πιάστηκαν δύο άνδρες, ένοικοι πολυκατοικίας, σε γειτονιά του Ηρακλείου Κρήτης, με αποτέλεσμα ο ένας να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου (20/5) στην περιοχή Τρεις Βαγιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, κατά τη διάρκεια του καβγά ο ένας άνδρας χτύπησε με κάβουρα τον άλλον στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το θύμα φέρει τραύματα κυρίως στο πρόσωπο, τα οποία είναι εμφανή.

Ο λόγος που οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια παραμένει άγνωστος.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Νέα ντοκουμέντα από την ημέρα της δολοφονίας του – Τα καρέ που οδήγησαν στους δύο συλληφθέντες

Νέα ντοκουμέντα με τις κινήσεις των δύο συλληφθέντων για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για φωτογραφίες από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, όπου διακρίνονται τόσο το κλειστό φορτηγάκι της εταιρείας καθαρισμού όσο και το σκούτερ των δολοφόνων.

Τα δύο οχήματα διακρίνονται να κινούνται παράλληλα στην οδό Μεγίστης και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, περίπου 24 λεπτά πριν από την δολοφονία του δημοσιογράφου.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το σκούτερ, με έναν αναβάτη, φαίνεται να εποπτεύει την περιοχή, καθώς κινείται στις οδούς Μεγίστης, Υψηλάντου, Ταξιάρχων και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος παράλληλα σχεδόν με το φορτηγάκι, ή με διαφορά περίπου 55 δευτερόλεπτων την συγκεκριμένη ημέρα.

Λίγο αργότερα, υπάρχει ένα κενό θέασης περίπου μιας ώρας, καθώς εμφανίζονται και τα δύο στις 13:00 το μεσημέρι εκείνης της ημέρας, και στη συνέχεια στις 14:15, δηλαδή σχεδόν πέντε λεπτά πριν από την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, εμφανίζεται και ο συνεπιβάτης πάνω στο σκούτερ.

Μετά τη δολοφονία, φαίνεται μια απόσταση 400 μέτρων οπού κινούνται σχεδόν παράλληλα, με διαφορά δευτερολέπτων, οπού φαίνεται να αποβιβάζεται ο συνεπιβάτης και δολοφόνος του δημοσιογράφου.

Δείτε το βίντεο:

Μαρούσι: Εντοπίστηκε η 56χρονη μητέρα που είχε εξαφανιστεί – Αίσιο τέλος στο θρίλερ

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση της 56χρονης μητέρας δύο παιδιών, που εξαφανίστηκε από το Μαρούσι, όπου διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κ.Μ. εντοπίστηκε πριν από λίγο και είναι καλά στην υγεία της. Έπειτα και απ’ αυτή την εξέλιξη, μπήκε τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων, που την αναζητούσαν.

Ο συναγερμός σήμανε όταν η 56χρονη οπτικός ξεκίνησε για το κατάστημα στο οποίο εργάζεται πίσω από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αλλά δεν έφτασε ποτέ.

Κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν κοντά στο σπίτι της στην οδό Σωρού να κινείται με το αυτοκίνητό της.

Όπως μετέδιδε νωρίτερα το anikolouli.gr, το περίεργο στην όλη υπόθεση ήταν ότι το τελευταίο στίγμα που έδωσε το κινητό της τηλέφωνο πριν απενεργοποιηθεί, ήταν από την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Αλιβερίου.

Τελικά, η περιπέτεια της 56χρονης μητέρας είχε αίσια κατάληξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ