Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Τραγωδία στην Πάρο: 60χρονος παρέσυρε και σκότωσε 26χρονο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 18 Απριλίου στην Πάρο και συγκεκριμένα στην του Αμπελά.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ένας 60χρονος με καταγωγή από την Αλβανία οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε 26χρονο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφέρει τον 26χρονο στο νοσοκομείο, ο οποίος τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, καταλήγοντας λίγο μετά τις 17:00.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Πάρου.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα σε λίγες ημέρες πρόκειται για το 2ο τροχαίο δυστύχημα με ηλεκτρονικό πατίνι στις Κυκλάδες.

Βόλος: Νεκρός σε τροχαίο πατέρας δύο παιδιών

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 18 Απριλίου στον περιφερειακό του Βόλου στον κόμβο προς Άλλη Μεριά με κατεύθυνση προς Ν. Ιωνία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα magnesianews.gr, ένας 50χρονος δικυκλιστής σκοτώθηκε όταν το σκούτερ του χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο χτύπησε το σκούτερ που οδηγούσε ο 50χρονος, με αποτέλεσμα το θύμα να χάσει τον έλεγχο και να τρακάρει.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και πιθανότατα θα του απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Προανάκριση για το θέμα διενεργεί αυτή τη στιγμή το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Τρίκαλα: Τροχαίο με σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην ΕΟ Τρικάλων-Ιωαννίνων – Τραυματίστηκαν τρεις γυναίκες

Τροχαίο ατύχημα μεταξύ δύο αυτοκινήτων σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα tv10.gr, συνολικά στα δύο οχήματα επέβαιναν πέντε άτομα εκ των οποίων τραυματίστηκαν τρεις γυναίκες.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν στο Νοσοκομείο Τρικάλων τις τραυματισμένες γυναίκες για περαιτέρω εξετάσεις.

Σοκ στην Πάτρα: Άνδρας έκοψε τις φλέβες του και έπεσε στο κενό από την ταράτσα

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στις Αρχές της Πάτρα, όταν ένας άνδρας αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό.

Ανάστατοι οι κάτοικοι σε γειτονιά της Αρόης είδαν τον γείτονά τους να κάνει βουτιά θανάτου από την ταράτσα του σπιτιού, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Στο σημείο έφτασε δύναμη της Αστυνομίας και Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με το tempo24.news, στο σπίτι του αυτόχειρα βρέθηκαν στοιχεία που υποδεικνύουν ότι πριν κάνει το απονενοημένο διάβημα, ο 66χρονος έκοψε τις φλέβες του, με αποτέλεσμα όταν έπεσε στο κενό να έχει ήδη χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

Μαχαίρωμα στην Ακρόπολη: Σεσημασμένος ο 17χρονος που συνελήφθη – Βρέθηκε μπλούζα με κηλίδα αίματος

Αντιμέτωπος με πολύ σοβαρές κατηγορίες είναι ο 17χρονος που συνελήφθη σήμερα για την επίθεση με μαχαίρι στον 18χρονο στην Ακρόπολη. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που οι αστυνομικοί του περνούν χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, που συνέλαβαν τον δράστη, βρήκαν στο σπίτι του τεκμήριο της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν τα ρούχα που φορούσε όταν μαχαίρωσε τον 18χρονο και στην μπλούζα βρέθηκε κηλίδα αίματος, η οποία φέρεται να είναι από το θύμα, κάτι που θα πιστοποιηθεί με τις απαραίτητες εξετάσεις DNA.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 17χρονος που συνελήφθη σήμερα είναι σεσημασμένος. Έχει συλληφθεί στο παρελθόν για περιστατικό-καρμπόν. Ληστεία με τραυματισμό. Τότε οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, τον οδήγησαν στα κρατητήρια και στην συνέχεια στη δικαιοσύνη. Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος επειδή ήταν ανήλικος.

Οι άνδρες της αστυνομίας πραγματοποιούν έρευνες για να εντοπίσουν το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 17χρονος στην επίθεση, καθώς δεν βρέθηκε στο σπίτι του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ