Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Πάτρα: Μπήκε σε κοσμηματοπωλείο για να κλέψει αλλά έφυγε άπραγος – Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η τοπική ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπίσει και να προχωρήσει στη σύλληψη ενός δράστη που «μπούκαρε» σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο της Πάτρας για να κλέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tempo24.news ο δράστης εισήλθε στο κοσμηματοπωλείο, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, πιθανότητα από παρακείμενο κτίριο, όμως έγινε αντιληπτός από σεκιούριτι που συνεργάζεται με το κατάστημα, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να ολοκληρώσει την πράξη του και να τραπεί σε φυγή.

Φεύγοντας από το σημείο πέταξε μία βαλίτσα που μέσα περιείχε τα κλοπιμαία (κοσμήματα) η οποία παραδόθηκε προς εξέταση σε αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών.

Σκύρος: Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Σάββα

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής σε δασική έκταση στην περιοχή Σάββα της Σκύρου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ δεν απειλούνται κατοικίες.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 15 Πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Μάριος Παπαγεωργίου: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του – «Να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μου»

Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία ζει έναν εφιάλτη εδώ και 11 χρόνια, από τη στιγμή που το παιδί της απήχθη και δολοφονήθηκε χωρίς ποτέ να βρεθεί η σορός του.

Λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη ότι εντοπίστηκε ένα κρανίο σε δύσβατη περιοχή στα Δερβενοχώρια, έπειτα από πληροφορία που έδωσε κρατούμενος στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου μιλάει στο Mega και λέει με πόνο καρδιάς πως το μόνο που θέλει είναι να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί της.

«Το μόνο που θέλω ότι είναι δυνατόν να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μου, τίποτα άλλο δεν θέλω. Το μόνο που ζητάω. Με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν να το βρούνε. Να βρουν τα υπολείμματα», δήλωσε η Βαρβάρα Θεοδωράκη.

«Θα περιμένω υπομονετικά τις 20–30 ημέρες πόσες θα’ ναι για να βγουν τα αποτελέσματα. Δεν μπορώ να έχω ελπίδες αν δεν δω τα αποτελέσματα. Να μάθω την αλήθεια, τι έγινε πώς έγινε και πού βρίσκονται τα κοκαλάκια του, αυτό με ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα τα έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Tο κρανίο που εντοπίστηκε στα Δερβενοχώρια έχει μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται να εξεταστεί από ανθρωπολόγο, προκειμένου να διευκρινιστεί το έτος θανάτου.

«Η πληροφορία που δόθηκε είναι σε στίγμα που έχουν κινηθεί οι δράστες και είναι και σε περιοχή, σε περιοχές που από την πρώτη στιγμή είχαν απασχολήσει», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου.

Στη συνέχεια, εφόσον οι ημερομηνίες συμπίπτουν, θα σταλεί DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να συγκριθεί με αυτό της μητέρας του Μάριου.

Πατήσια: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι στον 16χρονο

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι κατά του 16χρονου στα Πατήσια, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ο ανήλικος μαχαιρώθηκε από έναν 15χρονο, ο οποίος τελικά συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές. Υπενθυμίζεται ότι ο 16χρονος είναι γιος του ιδιοκτήτη της καφετέριας, όπου έγινε η φονική συμπλοκή στη Νέα Ιωνία, με θύμα έναν 39χρονο υδραυλικό.

Στις εικόνες που μετέδωσε το mega, διακρίνεται ο 16χρονος με μπλε ρούχα να τρέχει να γλιτώσει από τους δράστες, μαζί με έναν συγγενή του. Λίγο αργότερα εμφανίζεται να τρέχει από πίσω του ο 15χρονος δράστης αλβανικής καταγωγής, ο οποίος στη συνέχεια μαχαίρωσε το θύμα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο δράστης φέρεται να ομολόγησε σε φίλους του ότι μαχαίρωσε τον 16χρονο με μία πεταλούδα. Ομοεθνείς του λένε ότι φοβούνται αντεκδικητικές ενέργειες από άλλους νεαρούς αραβικής καταγωγής.

Ο πατέρας του 16χρονου θύματος της επίθεσης κάλεσε ομάδα Αλβανών ποινικών στην καφετέριά του στη Νέα Ιωνία, το επόμενο βράδυ, προκειμένου να βρουν τους δράστες της επίθεσης στον γιο του. Εκεί έγινε η συμπλοκή με τους πυροβολισμούς, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου υδραυλικού.

Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρουν ότι τα τελευταία 24ωρα παραδόθηκε ένα βίντεο από τη συμπλοκή στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία και η ελληνική αστυνομία ετοιμάζεται να ασκήσει διώξεις κατά των εμπλεκομένων στο επεισόδιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ