Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Καλλιθέα: Φωτιά σε διαμέρισμα – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ αργά το βράδυ της Πέμπτης σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική έλαβε σήμα περίπου στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Παρασκευής 3/2) για φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Σωκράτους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 11 Πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Σταματίου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο ηθοποιός Γιάννης Σταματίου «βυθίζοντας» στο πένθος τoν καλλιτεχνικό χώρο.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η σύντροφος του ηθοποιού, Ελένη Παπαχριστοπούλου, μέσα από μία ανάρτηση στο Facebook.

«Ο σύντροφος της ζωής μου, ο άνθρωπος που μου ενέπνευσε τον έρωτα, το πάθος για τη ζωή και το θέατρο, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Σταματίου κατέληξε χθες 31/01/2023 σε ηλικία 62 ετών», αναφέρει στην ανάρτησή της η Ελένη Παπαχριστοπούλου.

«Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στη γενέτειρα πόλη του, τα Καλάβρυτα, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 12.30, στον καθεδρικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου», σημειώνει.

«Ο Γιάννης θα υπάρχει πάντα στο παρόν, γιατί η παθιασμένη λαχτάρα του να αναζητά την αλήθεια και την ποιότητα στις σχέσεις του με το θέατρο και με τους φίλους του στη ζωή, τον κάνει να παραμένει μοναδικός για μένα και ίσως και για τις φίλες και τους φίλους του».

ΕΛ.ΑΣ.: 32χρονη προσπάθησε να στείλει 13,9 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στην Κύπρο με courier

Περισσότερα από 13,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε εταιρεία ταχυμεταφοράς δεμάτων στην Αθήνα, σε μία συντονισμένη δράση των ελληνικών και κυπριακών Αρχών. Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές οι οποίες θα παραλάμβαναν την ποσότητα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση πληροφοριών από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, βάσει των οποίων εντοπίστηκαν την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023, σε εταιρία ταχυμεταφοράς δεμάτων στην Αθήνα, τρία δέματα που περιείχαν ποσότητα 13 κιλών και 900 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης σε 13 συσκευασίες, για τις οποίες διαπιστώθηκε ότι είχαν ως τελικό προορισμό την Λάρνακα Κύπρου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, 32χρονη ημεδαπή, χρησιμοποιώντας εικονικά στοιχεία, παρέδωσε τα δέματα στην εταιρία ταχυμεταφορών στην Αθήνα, με σκοπό να τα παραλάβει η ίδια στην Κύπρο, σε συνεργασία με μία 41χρονη ημεδαπή.

Τα σχετικά στοιχεία τέθηκαν υπόψη του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών και κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διατάξεως, εφαρμόστηκε η διαδικασία ελεγχόμενης μεταφοράς και παράδοσης, σε συνεργασία με τις κυπριακές Αρχές.

Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας και των ενεργειών, συνελήφθησαν την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 οι δύο ημεδαπές στη Λάρνακα Κύπρου, από την Υπηρεσία Καταπολέμησης των Ναρκωτικών της Κυπριακής Αστυνομίας.

Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρό 3χρονο αγοράκι – Έπεσε κολώνα στο κεφάλι του

Ανείπωτη τραγωδία το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου στην Εύβοια, όταν ένα αγοράκι 3 χρόνων έχασε την ζωή του.

Σύμφωνα με το evima, οι γονείς του παιδιού οι οποίοι είναι Ρομά, δήλωσαν πως έπεσε πάνω στο κεφάλι του 3χρονου αγοριού μια κολώνα.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου μετέφερε το παιδί στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Οι γιατροί του Νοσοκομείου προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί στη ζωή, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από την Αστυνομία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ