Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Ένας νεκρός από φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας

Τραγωδία με έναν νεκρό στον Νέο Κόσμο, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Μανδροκλέους.

Επί τόπου επιχειρούν 20 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Παράλληλα, συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, εντός του διαμερίσματος στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας εντοπίστηκε η σορός ενός ηλικιωμένου.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν μία μητέρα και το παιδί της, που είχαν καταφύγει στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Μέχρι στιγμής άγνωστα παραμένουν τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς.

Κυψέλη: Θρίλερ με τον θάνατο του Αρχιμανδρίτη – Βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερέας βρέθηκε απαγχονισμένος, όμως έχουν προκύψει αρκετά ερωτήματα τα οποία καλείται να απαντήσει το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Περισσότερο φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του αναμένεται να προκύψει ύστερα από την νεκροψία-νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί.

Ο ιερέας ήταν εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekklisiaonline, έχουν ειδοποιηθεί ο αδελφός του και η μητέρα του που ζουν στο Άργος.

Ηράκλειο: Αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙΑΣ» έσωσαν 46χρονο από αυτοκτονία – Είχε ήδη περάσει τη θηλιά σε δένδρο

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ γλίτωσαν «στο παρά ένα» 46χρονο Ηρακλειώτη από αυτοκτονία. Τον βρήκαν ύστερα από αγωνιώδεις αναζητήσεις σε ένα λιόφυτο, κοντά στον Δρακουλιάρη ποταμό στο Ηράκλειο. Ήταν σε απελπιστική κατάσταση, και είχε ήδη περάσει τη θηλιά σε ένα δένδρο, έτοιμος να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας cretalive.gr, ο άνδρας είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα στη μητέρα του αναφέροντας ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να της έστειλε με sms και μία φωτογραφία με την αυτοσχέδια θηλιά που είχε κάνει.

Όπως ήταν φυσικό, η γυναίκα έζησε στιγμές έντονης αγωνίας. Έπαιρνε αλλεπάλληλα τηλεφώνημα τον 46χρονο, εκείνος όμως δεν απαντούσε. Απελπισμένη ζήτησε τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ και τότε αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ επί σχεδόν δύο ώρες «χτένισαν» σε μεγάλη ακτίνα την περιοχή μεταξύ της εργασίας του άνδρα και του σπιτιού του.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν κάθε πιθανό δρομολόγιο που μπορούσε να είχε κάνει ο 46χρονος φεύγοντας από τη δουλειά του και τελικά τον εντόπισαν σε ένα λιόφυτο, έτοιμο και με το σχοινί περασμένο σε ένα χοντρό κλαδί…

Αφού τον πλησίασαν, του μίλησαν και τον έπεισαν να τους ακολουθήσει μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. Δεν μπορεί κανείς να περιγράψει τα συναισθήματα της μητέρας του 46χρονου αλλά και των ίδιων των αστυνομικών που “στο παρά ένα” γλίτωσαν έναν άνθρωπο από το να δώσει τέλος στη ζωή του.

Εύβοια: Ξιφίας βρέθηκε να περιπλανιέται σε παραλία στην Κάρυστο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Κάρυστο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα eviathema.gr, κατά τη διάρκεια εκδρομής της ομάδας κολυμβητών Weswim στην Κάρυστο το περασμένο Σάββατο, εντόπισαν στα ρηχά της θάλασσας έναν ξιφία ο οποίος πιθανότατα είχε αποπροσανατολιστεί και δεν μπορούσε να επιστρέψει στο ρεύμα που θα βρισκόταν κανονικά.

Άμεσα η ομάδα των κολυμβητών η οποία έζησε μια μοναδική εμπειρία κατάφεραν και επανάφεραν τον ξιφία στην κανονική του διαδρομή…

Δείτε βίντεο από τον ξιφία μέσα από το νερό:

Αγρίνιο: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άνδρας έπειτα από ανατροπή τρακτέρ

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από ένα τρακτέρ, ένας άνδρας στο Αγρίνιο στην περιοχή Λεπενού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστική στο enikos.gr, πρόκειται για έναν 62χρονο άνδρα, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο όχημα του, έπειτα από ανατροπή του γεωργικού ελκυστήρα.

Στο σημείο έσπευσαν 6 Πυροσβέστες με 3 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ