Ο φωτογράφος που απαθανάτισε τη γυναίκα γεμάτη πίσσα αποκαλύπτει στο enikos.gr τον διάλογο που είχε μαζί της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που τράβηξε ο φωτογράφος Max Gyselinck και δείχνει μια γυναίκα στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου, όπου απαγορεύεται το μπάνιο λόγω της θαλάσσιας ρύπανσης, η οποία είναι καλυμμένη με πίσσα.

Ο Max Gyselinck περιγράφει στο enikos.gr το περιστατικό και τον διάλογο που είχε με τη γυναίκα που απεικονίζεται στη φωτογραφία.

“Ήμουν στην παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο και είδα την γυναίκα να βγαίνει από τη θάλασσα. Ήταν γύρω στα 35. Στην αρχή δεν πρόσεξα ότι ήταν λερωμένη. Όταν γύρισε πλάτη, είδα ότι ήταν καλυμμένη με πίσσα. Σήκωσα τη μηχανή και τράβηξα το καρέ” λέει στο enikos.gr

“Είπα “αυτό είναι τρελό” και την πλησίασα” συνέχισε ο Max Gyselinck και αποκαλύπτει τον διάλογο που είχαν:

“Μου λέει “πήγα για μπάνιο και έκανα το λάθος και έκατσα στα βότσαλα και λερώθηκα”. Της απάντησα ότι το μπάνιο στη συγκεκριμένη παραλία απαγορεύεται. Μου απάντησε: “Εγώ έρχομαι συνέχεια για μπάνιο εδώ, μ’ αρέσει αυτή η παραλία. Έτσι κι αλλιώς από κάτι θα το πάθουμε”. Στη συνέχεια αλλάξαμε θέμα συζήτησης”.

Ο Max Gyselinck απαντά και σε όσους αμφισβητούν ότι η φωτογραφία είναι πραγματική. “Είναι πραγματική και όποιος αμφιβάλλει να του δώσω και τα αντίγραφα. Το μόνο που έκανα είναι ότι επειδή ήταν μακρινή την κρόπαρα”.

Σημειώνει επίσης ότι δεν κράτησε τα στοιχεία της γυναίκας, ούτε έχει άλλη φωτογραφία με το πρόσωπό της. “Αν είχα το πρόσωπό της δεν θα είχα ανεβάσει τη φωτογραφία στο διαδίκτυο” λέει ο Max Gyselinck.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.