Ο Νικολάι αρνήθηκε κάθε σχέση με τη δολοφονία της Άννυ

Της Άννας Κανδύλη

Αρνήθηκε κάθε σχέση με την δολοφονία και τον τεμαχισμό της 4χρόνης Άννυ ο 30χρόνος , φίλος του πατέρα της μικρής, Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) απολογούμενος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Μάλιστα απόρησε γιατί βρέθηκε κατηγορούμενος.

Ο  30χρονος καταφέρθηκε κατά του Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ (Σάββας) λέγοντας χαρακτηριστικά πως ό,τι ανέφερε για τον ίδιο στην απολογία του είναι «όλα ψέματα».

Άμεση ήταν η απάντηση του πατέρα της Άννυ ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του Νικολάι είπε προς το δικαστήριο: «Εγώ θέλω να πω ότι λέει ψέματα και ξέρει τι έχει γίνει και γιατί λέει ψέματα δεν ξέρω…», προσθέτοντας πως στο σαλόνι όπου κοιμόταν με την Άννυ δεν έκλεινε ποτέ η πόρτα παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς του Νικολάι.

Ο 30χρονος κατηγορούμενος ο οποίος απολογήθηκε με τη βοήθεια διερμηνέα είπε  πως ακόμα και σήμερα φοβάται για τη ζωή του «με όλα αυτά που συμβαίνουν στις φυλακές»,  ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά : «Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει με τι άνθρωπο έχετε να κάνετε αλλά δεν είναι καθόλου χαζός. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και γιατί είμαι εδώ».

Αν και δεν αρνήθηκε πως έμενε στο σπίτι-κολαστήριο της Μιχάηλ Βόδα για μεγάλο χρονικό διάστημα, δυο διαφορετικές χρονικές περιόδους,  υποστήριξε πως τις επίμαχες ημέρες που φέρεται να δολοφονήθηκε και να τεμαχίστηκε η Άννυ, ο πατέρας της του είχε ζητήσει να μη διανυκτερεύει εκεί διότι είχε πάει η μητέρα του.

Ωστόσο δεν αρνήθηκε ότι επισκέφθηκε το σπίτι χωρίς όμως να δει όπως είπε κάτι επιλήψιμο όπως αίματα.

Για τον τεμαχισμό της μικρής υποστήριξε ότι του το αποκάλυψε ο ίδιος ο Σάββας και εκείνος εν συνέχεια αποφάσισε να πάει στη Βουλγαρία και να το καταγγείλει στις Αρχές.

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο  όποτε και αναμένεται η πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεση.

Δείτε επίσης:

Η μητέρα της Άννυ στην απολογία της: Δεν ανησυχούσα για την κόρη μου…

Σήμερα απολογείται η μητέρα της Άννυ- Οι ερωτήσεις των δικαστών – ΒΙΝΤΕΟ

“Πάγωσε” το δικαστήριο από την περιγραφή του πατέρα της Άννυ-Δείτε τι είπε

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ