Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Γενική πρόγνωση

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία θα περιοριστούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε σήμερα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Θερμοκρασίες

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Άνεμοι στα πελάγη

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και κατά τόπους σχεδόν θυελλώδεις αλλά σταδιακά, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο, θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νό��ιοι ασθενείς έως μέτριοι αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Αττική

Βροχές και τοπικές καταιγίδες οι οποίες σταδιακά θα εξασθενήσουν και από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές οι οποίες γρήγορα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

ΠΗΓΗ: meteo.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ