Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Γενική πρόγνωση

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν, δίνοντας λίγες βροχές ή καταιγίδες σε ορεινές κυρίως περιοχές της δυτικής, κεντρικής και νότιας χώρας, περιμένουμε σήμερα.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 32 στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 28 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Πελάγη

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς μέχρι μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Αττική

Αραιές νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί.

Θεσσαλονίκη

Πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, σχεδόν μέτριοι.

ΠΗΓΗ:meteo.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ