O καιρός σήμερα

O καιρός σήμερα

Γενική πρόγνωση

Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες στα δυτικά, τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ορεινά τις μεσημεριανές ώρες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες περιμένουμε σήμερα.

Θερμοκρασίες

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 18 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 28 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Πελάγη

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στα κεντρικά και βορειοανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Αττική

Ηλιοφάνεια περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

ΠΗΓΗ:meteo.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ