Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Γενική πρόγνωση καιρού για σήμερα

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα βoρειοδυτικά θα πυκνώσουν δίνοντας λίγες πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα ορεινά, περιμένουμε σήμερα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Θερμοκρασίες

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 6 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 28 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 29 βαθμούς Κελσίου.

Πελάγη

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Αττική

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 με 29 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς.

ΠΗΓΗ:meteo.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ