Ο ιδιοκτήτης εστιατορίου που εμπλέκεται σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Ο ιδιοκτήτης πασίγνωστου εστιατορίου, στο οποίο συχνάζει η υψηλή κοινωνία, αναζητείται στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, καθώς φέρεται ότι εμπλέκεται σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, το οποίο ξεσπέπασε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής και παρουσιάζει μεγάλες ομοιότητες με αυτό που είχε εξαρθρωθεί το καλοκαίρι στην Μύκονο.

Ο ιδιοκτήτης του bar-restaurant, όπως αναφέρει η “Espresso”, φέρεται από την Ασφάλεια ότι συμμετείχε στη διακίνηση κοκαϊνης και χασίς, αλλά και στο ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, που προερχόταν από την εμπορία των ναρκωτικών ουσιών.

Ονόματα – “φωτιά”

Εξάλλου, στις δεκάδες τηλεφωνικές συνομιλίες μελών του κυκλώματος αλλά και πελατών, που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, όπως τις κατέγραψε ο υπερκοριός της Ασφάλειας, ακούγονται ονόματα “φωτιά” της κοσμικής Αθήνας, τα οποία αγόραζαν ναρκωτικά από τη συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση. Οι αστυνομικοί διερρεύνησαν και το ενδεχόμενο εμπλοκής μιας τραγουδίστριας στο κύκλωμα, για την οποία τελικά δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία.

Ήδη, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση “βόμβα” για το “ντου” στα στέκια της κόκας και την εξάρθρωση του κυκλώματος, στους θαμώνες της πλατείας Κολωνακίου και της Γλυφάδας προκλήθηκε αναταραχή. Η έφοδος στο γνωστό εστιατόριο πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί και αναζητήθηκε ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος όμως είχε προλάβει να εξαφανιστεί και πλέον αναζητείται από τις Αρχές. 

Πηγή: Espresso

 

Δείτε επίσης:

Γνωστά ονόματα της showbiz πελάτες του κυκλώματος ναρκωτικών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ