Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη: Εάν ήταν ο Παντελής στη θέση του οδηγού, θα είχε σωθεί

Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαμπος Λυκούδης σπάει τη σιωπή του, μιλώντας στο «ΟΚ» για την πολύκροτη υπόθεση .

Είναι αλήθεια ότι βρέθηκε αίμα του ενός κοριτσιού στην κολόνα της πόρτας του οδηγού;

Βεβαίως και το σημαντικό είναι ότι βρέθηκε μόνο εκεί. Γιατί αλήθεια, αφού αποδεδειγμένα αιμορραγούσε , δεν βρέθηκε αίμα στο κάθισμα του συνοδηγού; Στο κάθισμα του συνοδηγού βρέθηκε μόνο αίμα του Παντελή.

Δηλαδή είστε σίγουρος ότι ο Παντελής τη στιγμή που χτυπήθηκε ήταν στη θέση του συνοδηγού;

Αναμφισβήτητα! Ο Παντελής χτυπήθηκε στη θέση του συνοδηγού, γι’ αυτό η ποσότητα αίματος είχε συγκεντρωθεί στον πλευρικό αερόσακο του συνοδηγού. Αυτό που σου λέω δεν μπορεί με κανένα τρόπο να αμφισβητηθεί. Έξι διακεκριμένοι πραγματογνώμονες προσδιορίζουν με σαφήνεια τη θέση του θανάσιμου τραυματισμού του Παντελή σε συνδυασμό με τις κλίσεις του οχήματος, την πορεία των κουπαστών μέσα στο αυτοκίνητο.

Έχουμε ακούσει όμως ότι υπάρχουν καταθέσεις κάποιων που έφτασαν στο συμβάν που λένε ότι ο Παντελής ήταν στη θέση του οδηγού.

Αστειότητες! Όταν έφτασαν οι πρώτοι μάρτυρες, το αυτοκίνητο ήταν αναποδογυρισμένο και η θέση του οδηγού ήταν στον αέρα. Πως μπορεί να προσδιοριστεί η θέση κάποιου μέσα σε ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται στον αέρα; Άλλωστε δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας, ώστε τα σώματα να συγκρατηθούν στις θέσεις τους. Σε πληροφορώ ότι καμία μπάρα από αυτές που εισήλθαν στο αυτοκίνητο δεν πέρασε από το κάθισμα του οδηγού. Εάν ήταν ο Παντελής στη θέση του οδηγού, θα είχε σωθεί.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Μύθοι και αλήθειες για τον θάνατο του Παντελίδη

Η απάντηση της Μίνας Αρναούτη: Εγώ θα νικήσω

Τη δίωξη της Κυριάκου και της Αρναούτη ζητά η μητέρα του Παντελίδη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ