Ο Διάβολος, η Ρουμάνα και ο “δράκος” του Αμαρουσίου – Τι ερευνούν οι αστυνομικοί

Στον ανακριτή αναμένεται να απολογηθεί σήμερα, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση, ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου, με τους αστυνομικούς να ερευνούν το ενδεχόμενο ο συλληφθείς να έχει σχέση με τη δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.  

Από την πρώτη στιγμή που οι αστυνομικοί ανέλαβαν την έρευνα για τη δολοφονία της 69χρονης, ζήτησαν να εξετάσουν άμεσα τον 30χρονο, ο οποίος κατηγορείται για τουλάχιστον 6 επιθέσεις εναντίον ανυποψίαστων γυναικών σε υπόγειες διαβάσεις, αναφέρει η Espresso.

Οι περισσότερες είχαν γίνει κοντά στο κτίριο όπου βρέθηκε νεκρή η Ελευθερία Αγραφιώτου, για αυτό οι αστυνομικοί τον πιέζουν, προσπαθώντας να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα να είναι αυτός ο δολοφόνος.

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στο φρικτό έγκλημα. Πάντως οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛΑΣ προσπαθούν να ανιχνεύσουν τυχόν γενετικό υλικό του δολοφόνου από το εσώρουχο της 69χρονης.

Αν το βρουν, θα το συγκρίνουν άμεσα με το DNA του «δράκου» του Αμαρουσίου, για να διαπιστώσουν αν ταυτίζονται.

Στο σπίτι του 30χρονου βρέθηκε ένα βιβλίο με τίτλο «Οι γυναίκες στο στόχαστρο» της ψυχολόγου Γουάντα Μαρς, το οποίο είχε αγοράσει από τηλεπωλήσεις, και το περιεχόμενο του καταφέρεται εναντίον του φεμινιστικού κινήματος.

Η συγγραφέας αναφέρεται στην επίθεση που δέχονται οι γυναίκες από τον Διάβολο και υποστηρίζει ότι: «το σατανικό όπλο του ψευδούς φεμινισμού επιτίθεται στη γυναίκα».

Ο 30χρονος προσπάθησε να πείσει του αστυνομικούς ότι είναι ψυχικά διαταραγμένος, διαπιστώνεται ότι στις επιθέσεις που πραγματοποίησε είχε «καθαρό μυαλό» και απόλυτη επίγνωση του τι έκανε.

«Με πλήγωσε και έκανα επιθέσεις για να εκδικηθώ»

Ο 30χρονος επικαλέστηκε την προδοσία μίας ιερόδουλης από τη Ρουμανία, με την οποία διατηρούσε σχέση, αλλά του έφαγε χρήματα και τον εγκατέλειψε, καταφεύγοντας με έναν Αλβανό μαστροπό στην πατρίδα του.

«Με πλήγωσε αυτό και έκανα τις επιθέσεις για να εκδικηθώ στο πρόσωπο αυτών των γυναικών, την άπιστη που με εγκατέλειψε», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

 

Πηγή Espresso

Διαβάστε επίσης:

Κρίσιμα ερωτήματα από την Νικολούλη στην υπόθεση της Αγραφιώτου – ΒΙΝΤΕΟ

Οι υποψίες των αστυνομικών και η έρευνα για τον δολοφόνο της Ελευθερίας Αγραφιώτου

Σοκ από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας για τη δολοφονία της 69χρονης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ