Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει το μοντέλο με την κοκαΐνη

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει συνήγορος υπεράσπισης του μοντέλου που πιάστηκε στη Γλυφάδα με κοκαΐνη στο αυτοκίνητό της.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Κούγια για το μοντέλο

“Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι χθες, μετά την απόφαση περί προσωρινής κρατήσεως, την οποία έλαβε η κα Ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέα που γνωμοδότησε, η κυρία Αφροδίτη Μπάρμπα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή της και να υποστηρίξει την αθωότητά της, διατηρώντας μαζί με τον κ. Κούγια την εκ των συνηγόρων της συνάδελφο κα Αικατερίνη Δήμου.

Το δικηγορικό μας γραφείο, μόλις λάβει αντίγραφα της δικογραφίας σήμερα και πληροφορηθεί τα όσα υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ και τα όσα υποστηρίζει η εντολέας μας, θα τοποθετηθεί επισήμως με δελτίο τύπου”.

Προφυλακίστηκε το 31χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη

Μοντέλο κοκαινη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες το 31χρονο μοντέλο που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο όταν σε έλεγχο της Αστυνομίας βρέθηκαν 33 φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητό του.

Η κατηγορούμενη, που έγινε γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων GNTM, πέρασε το πρωί το κατώφλι της 24ης ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί, ενώ λίγο νωρίτερα κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης ο πατέρας, η αδελφή της και μια φίλη της, πολύ γνωστό μοντέλο, που συμμετείχε επίσης σε ριάλιτι μοντέλων.

Η 31χρονη αρνήθηκε πλήρως τις κατηγορίες που της αποδίδονται και υποστήριξε πως δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και διαθέτει λευκό ποινικό μητρώο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ισχυρίστηκε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεχόταν απειλές ότι θα καταστρέψουν την ίδια και το παιδί της, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τις δικαστικές αρχές που αποφάσισαν την προσωρινή της κράτηση.

Σημειώνεται, ότι έχει κατατεθεί ενώπιον της ανακρίτριας αίτημα προκειμένου να εξεταστεί το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε από πραγματογνώμονα για να διαπιστωθεί εάν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω από το κάθισμα τα 33 φιξάκια κοκαΐνης.

«Η κόρη μου είναι αθώα, ο αλήτης που της την έστησε και την κλείνει μέσα μέσα με ένα παιδί, να το βρει από τον Θεό» φώναζε η μητέρα της 31χρονης έξω από τα δικαστήρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ