Ν.Ηράκλειο: Εγκαινίασαν Κοινωνικό Ιατρείο

Ν.Ηράκλειο: Εγκαινίασαν Κοινωνικό Ιατρείο

 

Εγκαινιάστηκε χθες, στις  17:30 το απόγευμα, το παράρτημα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Δήμου Ν. Ηρακλείου. Στα εγκαίνια παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Παντελή Βλασόπουλου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γεώργιος Πατούλης, ο Διευθυντής της Αποστολής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Κωνσταντίνος Δήμτσας, στελέχη του Δήμου και πλήθος κόσμου της τοπικής κοινωνίας.                  

 

                    

Μετά την τελετή των εγκαινίων ακολούθησε ξενάγηση στο Ιατρείο και γνωριμία με τους χώρους παροχής ιατροφαρμακευτικής φροντίδας. Παράλληλα εγκαινιάστηκε και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ν. Ηρακλείου.  Ο κ. Βαλασόπουλος τόνισε:

«Σήμερα κατοχυρώνεται μια δυναμική με στόχο την προάσπιση του δικαιώματος στην υγεία. Αποτελεί δημοτική και προσωπική προτεραιότητα σε συνεργασία με αξιόπιστους φορείς να διασφαλιστεί η βοήθεια στους συμπολίτες μας. Ευχαριστώ τον Αρχιεπίσκοπο, την Αποστολή και τον Πρόεδρο του ΙΣΑ κ. Γεώργιο Πατούλη για την ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας».

 

 

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γεώργιος Πατούλης, επεσήμανε:

«Η συμμαχία μας  με τους Δήμους απλώνεται και περιλαμβάνει ακόμη περισσότερους ανασφάλιστους συνανθρώπους μας. Είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και προσφέρουμε σε συνεργασία με την Αποστολή και τον Δήμο σας ιατρικές υπηρεσίες φροντίδας και πρόληψης. Σκοπός μας είναι να δώσουμε το παρόν εκεί που υπάρχουν ελλείψεις σε φάρμακα  και σε γιατρούς να καλύψουμε σε ότι μπορούμε τους συνανθρώπους μας».

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ