Νίκαια: Βρέθηκε η Ευγενία Βουνιόζου – ΒΙΝΤΕΟ

Η γυναίκα που αγνοούνταν από τη Νίκαια κοντά ένα μήνα και εντοπίστηκε μετά τη μεγάλη κινητοποίηση του «Τούνελ», μίλησε στην εκπομπή.

Η Ευγενία – Μαρία Βουνιόζου 36 χρόνων, είδε στο «Φως στο Τούνελ» την έκκληση του ιερέα θείου της και ανταποκρίθηκε άμεσα.

«Είδα την έκκληση του θείου μου μέσω της εκπομπής και πήγα να τον συναντήσω. Δόξα τω Θεώ όλα καλά. Είμαι καλά, είμαι με την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σας ευχαριστώ για ό,τι κάνατε. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισε το παιδί μου πίσω», είπε στην εκπομπή συγκινημένος ο πατέρας της.

Το «Φως στο Τούνελ» είχε συναντήσει τυχαία τον παππά-Μιχάλη τη νύχτα που έκανε ζωντανά την έρευνα για την αγνοούμενη στις πλατείες της Νίκαιας. Ζήτησε εάν τον ακούει η Ευγενία να έρθει σε επαφή μαζί του.

Η 36χρονη γυναίκα ανταποκρίθηκε και τον επισκέφθηκε στην εκκλησία που λειτουργεί στη Σαλαμίνα, βάζοντας τέλος στην αγωνία όλων.

Ο θείος της, πατήρ Μιχαήλ μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ», ευχαρίστησε την εκπομπή για τη συμβολή της στον εντοπισμό της Ευγενίας και πρόσθεσε: «Ήμουν σίγουρος ότι βλέποντας την έκκλησή μου μέσω της εκπομπής σας, η Ευγενία θα ανταποκρινόταν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ