Νέο Ηράκλειο: Αυτά είναι τα ιδιόχειρα σημειώματα “καρμπόν” των δύο αδελφών

Συνταρακτικά είναι τα νέα στοιχεία για την υπόθεση που έχει “παγώσει” το πανελλήνιο με τα δύο αδέλφια, που εντοπίστηκαν νεκρά στο Νέο Ηράκλειο.

Όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα το enikos.gr, οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν δύο σημειώματα, στα οποία ο 35χρονος και η 30χρονη αδελφή του δήλωναν ξεκάθαρα την απόφασή τους να αυτοκτονήσουν και για ποιους λόγους.  Μεταξύ άλλων, έγραφαν και για τον θάνατο της μητέρας τους, που τους είχε “λυγίσει”.

Νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν πως τα ιδιόχειρα σημειώματα αυτοκτονίας εντοπίστηκαν στην τσέπη του 35χρονου και, τελικά, ο γραφικός χαρακτήρας δεν είναι ίδιος. Δηλαδή έχουν γραφτεί από δύο διαφορετικά πρόσωπα. Τα σημειώματα είναι “καρμπόν”, όπως αποκαλύπτει το enikos.gr.

“Εγώ ο Β.Γ. αποφάσισα να αυτοκτονήσω. Κανείς άλλος δεν έχει ευθύνη γι’ αυτό που κάνω, και η απόφαση είναι δική μου”, γράφει το πρώτο. Τα ίδια ακριβώς γράφει και το δεύτερο, που φέρει το όνομα της 30χρονης.

Προκύπτει, επίσης, από τις έρευνες ότι η πόρτα του δώματος όπου βρέθηκαν νεκρά τα δύο αδέλφια, ήταν κλειδωμένη από τα μέσα.

Τα στοιχεία αυτά, φαίνεται πως ενισχύουν ακόμη περισσότερο το σενάριο που εξέταζαν εξαρχής οι αστυνομικοί, ότι τα δύο αδέλφια είχαν συναποφασίσει να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Το ενδεχόμενο εμπλοκής τρίτου προσώπου στην υπόθεση, φαίνεται ότι απομακρύνεται ακόμη περισσότερο.

Τα στοιχεία που “δείχνουν” ότι η 30χρονη πυροβόλησε τον αδελφό της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο οποίος έσπευσε στο σημείο της τραγωδίας, είναι πιθανόν η 30χρονη να ήταν εκείνη που πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό της και στη συνέχεια να έβαλε την καραμπίνα στον κρόταφό της και να αυτοκτόνησε.

Σε αυτό το συμπέρασμα φαίνεται πως καταλήγει ο ιατροδικαστής, με βάση δύο συγκεκριμένα στοιχεία. Κατά πρώτον, ότι ο 35χρονος φέρει τραύμα στο μέτωπο, ενώ η αδελφή του στον κρόταφο και κατά δεύτερον ότι η καραμπίνα εντοπίστηκε δίπλα στη γυναίκα.

Ο τρίτος αδελφός τους βρήκε νεκρούς

Η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί, στο Νέο Ηράκλειο, συγκλονίζει. Τα δύο αδέλφια βρήκε νεκρά ο τρίτος αδελφός τους, στο δώμα που βρίσκεται στην ταράτσα της πολυκατοικίας, όπου διέμεναν. Άκουσε πυροβολισμούς, έτρεξε στο δώμα και αντίκρισε τα άψυχα σώματά τους.

Ο αδελφός ενημέρωσε την Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πως η μητέρα τους είχε πεθάνει από καρκίνο. Τα δύο αδέλφια φαίνεται πως αδυνατούσαν να διαχειριστούν την απώλεια της μητέρας τους και υπέφεραν από κατάθλιψη, έπειτα από τον θάνατό της.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα δύο αδέλφια αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Πήραν την καραμπίνα, ανέβηκαν στο δώμα, που βρίσκεται στην ταράτσα της πολυκατοικίας τους, κλειδώθηκαν μέσα, άφησαν τα ιδιόχειρα σημειώματα και υλοποίησαν το σχέδιό τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ