Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης – Την περίμεναν να βγει από το σχολικό

Την απόπειρα αρπαγής του ανήλικου παιδιού της κατήγγειλε το πρωί της Τρίτης μητέρα 11χρονης μαθήτριας στο αστυνομικό τμήμα Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GRTimes.gr, η καταγγελία αφορά σε δύο άντρες που επέβαιναν σε όχημα χωρίς πινακίδες, οι οποίοι ακολούθησαν σχολικό λεωφορείο και είχαν την πρόθεση να αρπάξουν την ανήλικη μαθήτρια έξω από το ίδιο της το σπίτι.

Το γεγονός, που έχει ανησυχήσει πολλούς γονείς, συνέβη τη Δευτέρα, στις 13.40, ενώ η μητέρα της μαθήτριας πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταθέσει με κάθε λεπτομέρεια τα όσα γνωρίζει στους αρμόδιους που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της μητέρας της 11χρονης, την ώρα που το παιδί επέστρεφε με το σχολικό λεωφορείο στο σπίτι του, η συνοδός παρατήρησε ένα μαύρο αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο ακολουθούσε το όχημα. Την στιγμή που το λεωφορείο έκανε στάση έξω από το σπίτι, το ύποπτο αυτοκίνητο σταμάτησε ακριβώς από πίσω, με τους 2 άνδρες να περιμένουν για να βγει η μαθήτρια από το όχημα με σκοπό να την ακολουθήσουν.

Η συνοδός, ως αυτόπτης μάρτυρας, κατάφερε να δει εντός του μαύρου αυτοκινήτου μάρκας τύπου nissan, δύο άντρες ηλικίας περίπου 55-60 ετών, ενώ μόλις το παιδί βγήκε από το λεωφορείο, προσπάθησαν να το ακολουθήσουν, όπως λέει η μητέρα.

Τι ισχυρίζεται η μητέρα της 11χρονης μαθήτριας στην Θεσσαλονίκη

«Περίμεναν να βγει το παιδί από το λεωφορείο ενώ υπήρχε η δυνατότητα να το προσπεράσουν και να φύγουν από το πλάι του δρόμου. Μέχρι που βγήκε το παιδί και αυτοί έκαναν να το ακολουθήσουν. Όλα αυτά τα είδε η σύνοδος η οποία φώναξε στην κόρη μου να τρέξει προς το σπίτι, ώστε να μπει στην οικοδομή για να μην την αφήσει και φύγει. Οι δύο άντρες κοντοστάθηκαν δύο φορές, έκαναν αναστροφή προς την άλλη κατεύθυνση και αφού έφυγε η κοπέλα (σ.σ. συνοδός) έφυγαν και αυτοί», αναφέρει η μητέρα.

Τόσο το λεωφορείο όσο και το παιδί έχουν καθημερινά συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Το σπίτι της 11χρονης βρίσκεται πάνω από τον Περιφερειακό Ευόσμου, σε μια περιοχή που κυρίως κατοικούν οικογένειες. Σύμφωνα με την μητέρα της ανήλικης μαθήτριας από τις 13:15 έως και τις 13.30 υπάρχει έντονη κινητικότητα των γονέων που πηγαίνουν να παραλάβουν τα παιδιά τους από το σχολείο και να επιστρέψουν σπίτι τους.

Ωστόσο, από τις 13.30 έως και τις 13.45 που είναι η ώρα που έφτασε και το σχολικό με την 11χρονη, επικρατεί «απόλυτη ησυχία», υποστηρίζει η μητέρα.

Η ίδια εύχεται να ήταν ένα τυχαίο γεγονός, όμως, ενημέρωσε την αστυνομία, συνοδευόμενη από την σύνοδο των παιδιών που αντιλήφθηκε το συμβάν, τους γονείς και την διευθύντρια του σχολείου, έτσι ώστε να είναι υποψιασμένοι για ανάλογο γεγονός και να είναι σε επιφυλακή σε περίπτωση που αντιληφθούν οτιδήποτε.

Ακολουθεί το βίντεο με την μητέρα του ανήλικου παιδιού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ