Νεφέλη Μεγκ: Αποκαλύπτει το πιο «δύσκολο» σημείο της συνέντευξης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το παρασκήνιο της συνέντευξής της με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη αποκάλυψε η 25χρονη YouTuber, Νεφέλη Μεγκ.

Νεφέλη Μεγκ: Το παρασκήνιο της συνέντευξης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Σκέφτηκα ότι θα φάω πολύ κράξιμο»

«Η συνέντευξη με τον πρωθυπουργό ήταν πολύ ωραία. Οι ερωτήσεις εκεί ρωτήθηκαν πρώτη φορά. Είχα κάνει πολλή προετοιμασία. Ήταν μεγάλη μου επιθυμία να πάρω συνέντευξή από πολιτικά πρόσωπα. Ο πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που αποκρίθηκε», είπε η γνωστή influencer μιλώντας στο MEGA.

«Δεν το περίμενα αυτό, είναι «big news», είπα θα το κάνω, γιατί δεν σου έρχεται αυτή η ευκαιρία στα 25 που είμαι. Όταν έκλεισε η κάμερα δώσαμε τα χέρια, είχε αργήσει έπρεπε να φύγει. Η συμβουλή που έδωσε ο πρωθυπουργός είναι όλοι οι νέοι να ψηφίσουν!», συνέχισε ενώ αναφέρθηκε και στο πιο «δύσκολο» σημείο της συνέντευξης.

Σύμφωνα με την Νεφέλη Μεγκ, «η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν μιλήσαμε για την πανεπιστημιακή αστυνομία και την αστυνομική βία γενικότερα».

Ποια είναι η Νεφέλη Μεγκ

Η 25χρονη Νεφέλη Μεγκ (Nefeli Meg) είναι ουσιαστικά παραγωγός περιεχομένου (content creator). Έχει λογαριασμό στο instagram με 72,5 χιλιάδες ακολούθους, στο YouTube με 23 χιλιάδες subscribers, στο TikTok με 82 χιλιάδες ακολούθους ενώ ασχολείται και με το standup comedy.

Έχει συνεργαστεί με τον Κώστα και τον Αλέξανδρο Μαλιάτση σε περιοδεία, ενώ είχε λάβει μέρος σε online stand up το οποίο συγκέντρωσε χρήματα που δόθηκαν στην Ιωάννα Παλιοσπύρου για την αποκατάσταση της υγείας της μετά την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχθεί. Έχει τη δική της σειρά Podcasts με τίτλο “Μπούκλα 99” που δημοσιεύονται κάθε Τρίτη με μεγάλη δόση χιούμορ.

Η Νεφέλη Μεγκ κατάγεται από την Έδεσσα, ενώ σπούδασε στη Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησε το 2020.Έδωσε εξετάσεις και μπήκε στον Δικηγορικό Σύλλογο, όμως λίγο αργότερα αποφάσισε να μην εξασκήσει το επάγγελμα και να ασχοληθεί με το stand up comedy. Μίλησε για τις νομικές της γνώσεις στη συνέντευξη με τον πρωθυπουργό και τις επικαλέστηκε σε σχετικά ερωτήματα.

Η Νεφέλη Μεγκ

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της Νεφέλης Μεγκ είναι ότι κατά καιρούς πραγματοποιεί και live εμφανίσεις. Όπως έχει δηλώσει η ίδια με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο, «ανεβαίνω στη σκηνή απέναντι σε όλα αυτά που με βασανίζουν, την επικαιρότητα, τις ανεκπλήρωτες σχέσεις, την οικογενειακή παράνοια και τον ανδρικό εγκέφαλο. Ένας κωμικός μονόλογος, μια ωδή στο ρεαλισμό, που βλέπει ωμά την πραγματικότητα και τη μεταμορφώνει σε κωμική φάρσα. Διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο κατευναστικό από το δημόσιο χώσιμο, παιδικοί μου φίλοι».

Η Νεφέλη Μεγκ
Πηγή: INSTAGRAM

Και μπορεί αυτή την περίοδο η 26χρονη youtuber να είναι στην εκπομπή «Είμαστε Μαζί» του ΑΝΤ1, στο πλευρό της Ελίνας Παπίλα, όμως λίγο παλαιότερα είχε μια σύντομη συνεργασία με την Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή “Γεια σου” από την οποία τελικά αποχώρησε.

Όπως είχε πει η ίδια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Νοέμβριο του 2022 ως προσκεκλημένη στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, «διαφορετικά τα συζητούσαμε και διαφορετικά έγιναν στην υλοποίηση, απ’ ότι κατάλαβα ήταν λίγο όλη σε μια… Νεφέλη, σε ένα σύννεφο και με βάλανε στο πάνελ. Εγώ όμως δεν ήθελα να μείνω στο πάνελ. Μόνη μου έφυγα και ήταν φοβερά φιλικοί όλοι και η Μαρία ήταν υπέροχη, όπως και όλα στην εκπομπή αυτή».

Νεφέλη Μεγκ

Όσο για τη σχέση της με την τηλεόραση γενικότερα; Όπως έχει υποστηρίξει η Νεφέλη Μεγκ, «η τηλεόραση γενικότερα μου αρέσει, αν και δεν μπορώ να μιλάω τόσο ελεύθερα όπως στο διαδίκτυο, εξαρτάται από την εκπομπή, εξαρτάται και από την ζώνη της εκπομπής».

Η ίδια στέλνει το δικό της μήνυμα όπως φαίνεται και από τα όσα γράφει στον επίσημο λογαριασμό της. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «το να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε με γεμίζει με υπέρτατη δύναμη και ενέργεια. Μέσω του χιούμορ προσπαθώ να επηρεάσω τη γενιά μου θετικά έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουμε ότι η πραγματική ζωή δεν είναι πίσω από μια οθόνη αλλά σε μέρη με φίλους και καθαρό αέρα».

ΒΙΝΤΕΟ από τη συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 πριν από μερικούς μήνες:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ