Φρίκη στην Ηλιούπολη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον αστυνομικό – Τι καταγγέλλει η μητέρα της 9χρονης κόρης του

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του αστυνομικού, που κρατούσε φυλακισμένη και εξέδιδε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη, αναμένεται να καταθέσει στις Αρχές η πρώην σύντροφός του. Μέσω της δικηγόρου της, Ελισσάβετ Τσέρτου, η μητέρα της ανήλικης κόρης του προφυλακισμένου αστυνομικού κάνει λόγο για “σκοτεινή” υπόθεση και καταγγέλλει ότι “με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια”.

“Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του” αναφέρει στην ανακοίνωσή της η δικηγόρος, σημειώνοντας πως η μητέρα με αφορμή τις καταγγελίες της 19χρονης, “έσπασε” τη σιωπή της και θα διεκδικήσει την επιμέλεια.

“Η 9χρονη ζούσε στο κολαστήριο της Ηλιούπολης”

“Ερώτημα γεννάται που βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την «κόλαση» στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης καθώς σήμερα σύμφωνα με τις καταθέσεις της γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη”, αναφέρει επίσης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της δικηγόρου:

“Στην «σκοτεινή» υπόθεση της σύλληψης του αστυνομικού υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα για λόγους ευνόητους και αντιληπτούς και θα αποδοθούν αποκλειστικά στις Αρχές για την απονομή της δικαιοσύνης την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα. Ισχυρίστηκε όπως πληροφορηθήκαμε ότι δήθεν η μητέρα του παιδιού το έχει εγκαταλείψει, ενώ η αλήθεια είναι ότι με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του.

Την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο είχε άτυπα ως σήμερα όποτε επιθυμούσε ο αστυνομικός -πατέρας ώστε να αποκρύπτει το τι συνέβαινε εντός της οικίας που ζούσε το ανήλικο τέκνο ενώ εκείνη παρακαλούσε για λίγη επικοινωνία ακόμα με το παιδί της.

Σήμερα με αφορμή τις καταγγελίες της 19χρονης, «έσπασε» η σιωπή της μητέρας και σήμερα μπορεί χωρίς φόβο να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης θυγατέρας της καθόσον ήδη έχει κατατεθεί αίτημα ασφαλιστικών μέτρων Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ανάθεση της επιμέλειας σε εκείνη καθώς και συμπληρωματικό αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή της ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού είναι ικανή μητέρα και επιθυμεί την προστασία του ανήλικου τέκνου της και της απομάκρυνση του από το τοξικό και άρρωστο περιβάλλον που ζούσε και περιμένει πως και πώς να την πάρει στην αγκαλιά της και να την φροντίσει. Ερώτημα γεννάται που βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την «κόλαση» στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης καθώς σήμερα σύμφωνα με τις καταθέσεις της γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη”.

Έρχεται δεύτερη κατάθεση-φωτιάΕντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσει και δεύτερη γυναίκα που κατήγγειλε βασανιστήρια και αιχμαλωσία όπως και η 19χρονη. Η αστυνομία ερευνά όλες τις καταγγελίες για το κύκλωμα trafficking στην Ηλιούπολη, ενώ έχουν ήδη ταυτοποιηθεί ένα άτομο που προμήθευε ναρκωτικά, καθώς και ο διαχειριστής ιστοσελίδας ερωτικού περιεχομένου, όπου είχε δημοσιευτεί και η φωτογραφία της 19χρονης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δύο ακόμη άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση δεν έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς η 19χρονη γνώριζε μόνο τα μικρά τους ονόματα.

Μέσα από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι ο προφυλακισμένος αστυνομικός μεσολάβησε για να συμμετάσχει το θύμα σε ταινία ερωτικού περιεχομένου και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν ότι η υπόθεση έχει ακόμα δρόμο. Ο κατάλογος των θυμάτων που κατάφεραν να ξεφύγουν από το κύκλωμα και πλέον, αφού έμαθαν για την υπόθεση και τα πρόσωπα που εμπλέκονται, επιθυμούν να καταθέσουν, δεν αποκλείεται να μεγαλώσει. Ενδεχομένως μάλιστα, στη λίστα προστεθούν γυναίκες που ακόμα εκδίδονται από μέλη του συγκεκριμένου κυκλώματος ή και άλλων, αν είχαν την ατυχία να είναι «προϊόν ανταλλαγής» με άλλες ομάδες που εμπλέκονται σε παρόμοιες παράνομες δραστηριότητες.

Η δικηγόρος του θύματος, Αντωνία Λεγάκη, προσκόμισε χθες στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση, τα στοιχεία τριών κοριτσιών που καταγγέλλουν ότι εκδίδονταν από τον ίδιο αστυνομικό. Η κ.Λεγάκη, μιλώντας την Τετάρτη στον Realfm 97,8 στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου, αναφέρθηκε στις τρεις νέες καταγγελίες διευκρινίζοντας ότι τα δύο κορίτσια έχουν ήδη εκφράσει την πρόθεσή τους να καταθέσουν και να συνεργαστούν με την Δικαιοσύνη εισφέροντας όσα στοιχεία γνωρίζουν για την υπόθεση και τη δράση του αστυνομικού. Όσον αφορά στην τρίτη καταγγέλλουσα, η κ.Λεγάκη λέει χαρακτηριστικά: «Φοβάται και θέλει πριν μιλήσει, να προστατευτεί και να διατηρήσει την ανωνυμία της».

Στην ίδια συνέντευξη, η δικηγόρος της 19χρονης, εξέφρασε την εκτίμηση, χωρίς προς το παρόν να μπορεί να δημοσιοποιήσει περισσότερα στοιχεία, ότι στο κύκλωμα συμμετείχαν περισσότεροι αστυνομικοί πέρα από τον Δ.Μ. Ωστόσο, όσο περνούν οι ημέρες, φαίνεται να ανοίγουν περισσότερα στόματα και να φτάνουν νέα στοιχεία στις αρχές.

Ο αστυνομικός, υποστήριξε ότι γνώριζε ότι η 19χρονη είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της και γι’ αυτό ήθελε να την προστατεύσει. “Και σαν αστυνομικός και σαν άνθρωπος όταν άκουσα αυτά από την 19χρονη ήθελα να τη βοηθήσω. Επικοινώνησα με την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων Αθηνών και μου είπαν ότι επειδή δεν είναι ανήλικη δεν μπορούν αν την αναλάβουν και μου είπαν να απευθυνθώ στη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος” ανέφερε προκλητικά ο 41χρονος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ