Νέες αποκαλύψεις για το 44χρονο μέντιουμ – Τι ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια

Πριβέ ξεμάτιασμα από Τούρκο γκουρού φέρεται ότι ζητούσαν σε κατάσταση… αμόκ οι πελάτισσες από το 44χρονο μέντιουμ της οδού Καραγεώργη Σερβίας, η οποία αντί για την «κάθοδο» στη Μύκονο, όπου προγραμμάτιζε να βρεθεί με τις συνεργάτιδές της τον Αύγουστο, πήρε την άγουσα για τη φυλακή, μετά την απολογία της στην 7η ανακρίτρια, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso.

Το 44χρονο μέντιουμ αρνήθηκε τις κατηγορίες και, σύμφωνα με την Espresso, έκανε αποκαλύψεις για τα αιτήματα και τις παραγγελίες των πελατών της, τα οποία κοστολογούσε αρκετά τσουχτερά. Ενδεικτικό είναι ότι μία κυρία ζήτησε μαντζούνια για τις «δεμένες» κατσίκες της.

Η 44χρονη προφυλακίστηκε, ενώ οι τέσσερις «Σουλτάνες» βοηθοί της αφέθηκαν ελεύθερες.

Στις δύο γυναίκες που έριχναν τα χαρτιά και σε εκείνη ασχολούνταν με την ιστοσελίδα του «μαντείου» επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, ενώ ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε η γυναίκα, η οποία έφτιαχνε τους «μαγικούς» καφέδες που αποκάλυπταν το μέλλον.

Οι πέντε γυναίκες έφτασαν λίγο μετά τις 10 το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων με τη συνοδεία αστυνομικών, αλλά και δύο συγγενικών τους προσώπων τους, τα οποία μάλιστα διαπληκτίστηκαν με τους δημοσιογράφους τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο από το κτίριο 9, όπου βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας.

Στα απολογητικά υπομνήματα που κατέθεσαν, αρνήθηκαν ότι εξαπάτησαν τους πελάτες τους, με την 44χρονη να παραδέχεται στην ανακρίτρια ότι έλαβε συνολικά 43.000 ευρώ για τις υπηρεσίες της στις δύο καταγγέλλουσες.

«Δεν έχω πάρει αυτά τα χρήματα που με κατηγορούν, ποτέ. Όσα ποσά έχω εισπράξει έχουν μπει κανονικά στον λογαριασμό μου. Πρόκειται για 24.000 ευρώ από τη μία καταγγέλλουσα και 19.000 ευρώ από την άλλη. Σε καμία από τις δύο δεν έκανα πρόβλεψη θανάτου ή ασθένειας συγγενικού προσώπου τους, όπως έχει καταγγελθεί. Τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν για ερωτικά λάδια, μαντζούνια, κομπολόγια, θυμιατά και ευχολόγια. Ήθελαν ακόμη και ξεμάτιασμα από τον Τούρκο ιμάμη», φέρεται ότι ισχυρίστηκε το 44χρονο μέντιουμ.

Μάλιστα, επισήμανε ότι δεν εκβίασε ποτέ τις πελάτισσες προκειμένου να αποσπάσει χρήματα, αλλά η καταγγελία έγινε επειδή ο σύζυγός της μίας καταγγέλλουσας ενημερώθηκε για τις επισκέψεις της γυναίκας του σε ένα από τα «σαράγια» της, στο Σύνταγμα και στη Νίκαια.

Μαντζούνια και μαντρί

«Δεν υπήρξε κανένας εκβιασμός για χρήματα. Η μία από τις καταγγέλλουσες ερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα για αστρολογική πρόβλεψη. Αν προκύψουν ποσά για τα οποία δεν έπρεπε να έχουν εισπραχθεί, δεν έχω πρόβλημα να τα επιστρέψω. Ποτέ δεν μου παραπονέθηκε πελάτισσα. Η πρώτη καταγγέλλουσα μέχρι και μαντζούνια για το μαντρί είχε πάρει. Έκανε την καταγγελία γιατί το έμαθε ο σύζυγός της», υποστήριξε κατά τις πληροφορίες στην ανακρίτρια, η οποία στο επόμενο διάστημα ενδέχεται να καλέσει μάρτυρες από την ατζέντα της προφυλακισμένης «μελλοντολόγου», ώστε να καταθέσουν για την υπόθεση.

 

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακίστηκε το μέντιουμ που… εκβίαζε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ