Νέες αποκαλύψεις για την καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης δύο κοριτσιών από παράγοντα της κολύμβησης

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την σοκαριστική υπόθεση της καταγγελίας που έκαναν δύο ανήλικες αθλήτριες ότι ένας παράγοντας κολυμβητικού συλλόγου της Αττικής, τις κακοποιούσε σεξουαλικά.

Ο 74χρονος, σήμερα, παράγοντας προφυλακίστηκε το περασμένο Σάββατο και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε στην κατοχή του και πορνογραφικό υλικό, το οποίο κατασχέθηκε.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν, προ ημερών, εμφανίστηκαν οι δύο ανήλικες στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και κατήγγειλαν τα όσα υπέστησαν από τον κατηγορούμενο, από το 2013 έως και το 2015.

Τα δύο κορίτσια κατήγγειλαν ότι ο παράγοντας τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ παρενοχλούσε παράλληλα και άλλες αθλήτριες.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι δύο αθλήτριες υποστήριξαν πως βρήκαν το θάρρος για να προχωρήσουν στην καταγγελία, έπειτα από αυτήν της Σοφίας Μπεκατώρου.

Ο 74χρονος, σήμερα, παράγοντας του κολυμβητικού συλλόγου, φέρεται να είχε κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων των δύο κοριτσιών και πολλές φορές έπαιρνε ο ίδιος τις δύο ανήλικες από το σπίτι τους για να τις πάει στο κολυμβητήριο για προπόνηση.

Προηγουμένως, ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία τις οδηγούσε στο σπίτι του, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τους έδειχνε και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου. Στη συνέχεια τις πήγαινε στο κολυμβητήριο και τους έλεγε να μην μιλήσουν σε κανέναν.

Τα δύο κορίτσια φοβόντουσαν να αποκαλύψουν τον εφιάλτη που βίωναν όλο αυτό το διάστημα, όπως είπαν στην Αστυνομία, μέχρι την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει πως συνελήφθη στις 10 Μαρτίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 74χρονος Έλληνας “κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων, πορνογραφία ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, βιασμό και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων”. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 74χρονος “κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών” και επισημαίνεται πως σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι μαχαίρια πολεμικού τύπου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για κυρία ανάκριση και διατάχθηκε η προσωρινή του κράτησή, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ