Νέα στοιχεία για τον Χριστόδουλο Ξηρό

Νέα στοιχεία για τον Χριστόδουλο Ξηρό

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του καταζητούμενου Χριστόδουλου Ξηρού, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται από τη Δευτέρα, οπότε και δεν εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας, ως όφειλε.

Βάσει στοιχείων που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, πιθανολογούν οτι ο «Μανώλης» της 17Ν έχει βρει ασφαλές καταφύγιο στην Αθήνα, μια πόλη που γνωρίζει πολύ καλά και έχει τις κατάλληλες διασυνδέσεις ώστε να είναι ασφαλής.

Πληροφορίες θέλουν στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής να έχει μπει διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο πιθανολογείται ότι επισκέφθηκε τις προηγούμενες ώρες ο Ξηρός.

Εικάζεται μάλιστα ότι το ταξίδι της «φυγής» για την πρωτεύουσα ξεκίνησε την Κυριακή το πρωί αμέσως μετά το ΑΤ Καλλικράτειας, όπου παρουσιάστηκε για να δώσει «το παρών».

Πρόσωπο-κλειδί στην όλη υπόθεση φαίνεται να είναι συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο τον μετέφερε οδικώς στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι από την αρχή αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είχαν υποψίες ότι στην εξαφάνιση του καταζητούμενου εμπλέκεται συγγενικό του πρόσωπο, γι’ αυτό και η Αντιτρομοκρατική πήρε καταθέσεις τόσο από μέλη της οικογένειας αλλά και από συγγενικά του πρόσωπα.

Θα «μιλήσει» το κινητό του τηλέφωνο;

Στην Αντιτρομοκρατική ελπίζουν φως στις έρευνες να ρίξει το κινητό τηλέφωνο του Χριστοδούλου Ξηρού, το οποίο άφησε στο σπίτι του στη Νέα Καλλικράτεια.

Έτσι, εξετάζονται μία προς μία όλες οι κλήσεις που δέχτηκε και έκανε ο Ξηρός το τελευταίο διάστημα, ελπίζοντας να πάρουν στοιχεία σχετικά με το σχέδιο φυγής που ακολούθησε, αλλά και για τα πρόσωπα που του παρέχουν καταφύγιο.

Από το βράδυ δραπέτης και επισήμως ο Ξηρός

Την ίδια στιγμή, λίγες ώρες απομένουν μέχρι να εκπνεύσει ο χρόνος της 9ήμερης άδειας που έλαβε από τις φυλακές Κορυδαλλού και να κηρυχθεί και επισήμως δραπέτης.

Ο «Μανώλης» της 17Ν έχει περιθώριο μέχρι τη δύση του ηλίου, οπότε και κλείνουν οι φυλακές να παρουσιαστεί στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.