Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο από την μαφιόζικη εκτέλεση με δύο νεκρούς – Σκληρές εικόνες

Νέες εικόνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την μαφιόζικη εκτέλεση με δύο νεκρούς σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το βράδυ της Κυριακής.

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί που εκτελέστηκαν

Στα πλάνα διακρίνεται ο 44χρονος αλβανικής καταγωγής να κείτεται τραυματισμένος στο έδαφος, μετά τις σφαίρες που δέχτηκε από τον αδίστακτο πιστολέρο.

Πρόκειται για το δεύτερο θύμα της μαφιόζικης επίθεσης. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί ο 44χρονος ήταν εν ζωή. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Μαφιόζικο «χτύπημα» στη Νέα Σμύρνη: Η χαριστική βολή στο κεφάλι – Είχε συνεργό ο δράστης;

Νέα Σμύρνη

Στόχος του δολοφόνου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, φέρεται να ήταν το πρώτο θύμα της επίθεσης. Πρόκειται για τον 41χρονο αλβανικής καταγωγής, τον οποίο ο εκτελεστής αποτελείωσε με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Νέα Σμύρνη: «Ξεσκονίζει» το βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας η ΕΛ.ΑΣ. – Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν καρέ καρέ την εν ψυχρώ εκτέλεση στη Νέα Σμύρνη. Ο δράστης μπήκε στην καφετέρια, πήγε στο τραπέζι όπου κάθονταν οι δυο άνδρες και άδειασε το πιστόλι του επάνω τους. Μια γυναίκα που έπινε αμέριμνη τον καφέ της, δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στην κοιλιά και τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα έρευνες, ο μασκοφόρος πιστολέρο αφού εκτέλεσε τα θύματά του, έφυγε τρέχοντας από το σημείο και κατευθύνθηκε σε παρακείμενο στενό καθώς εκεί πιθανόν να τον περίμενε συνεργός του και να τον βοήθησε να διαφύγει.

Αστυνομικοί ελέγχουν το οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής προκειμένου να βρουν το δρομολόγιο διαφυγής του δράστη, λαμβάνουν καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες, ενώ ψάχνουν απαντήσεις στο ποινικό παρελθόν των δύο θυμάτων. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ