Μαφιόζικο «χτύπημα» στη Νέα Σμύρνη: Η χαριστική βολή στο κεφάλι – Είχε συνεργό ο δράστης;

Μαφιόζικη επίθεση χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί την εκτέλεση ενός Αλβανού που σημειώθηκε έξω από μπαρ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το βράδυ της Κυριακής. Ο δεύτερος νεκρός, επίσης Αλβανικής καταγωγής, ήταν “παράπλευρη απώλεια” και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν ήταν ο στόχος του δράστη.

Μαφιόζικο «χτύπημα» στη Νέα Σμύρνη: Η χαριστική βολή στο κεφάλι – Είχε συνεργό ο δράστης;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, στόχος του εκτελεστή ήταν ο σεσημασμένος Αλβανός για υποθέσεις ναρκωτικών, όπλων και ληστειών, που έπεσε νεκρός μέσα στην καφετέρια και δέχτηκε συνολικά 4 σφαίρες, μία εκ των οποίων ήταν στο κεφάλι. Επίσης, είχε δεχθεί δύο σφαίρες στην κοιλιά και μία στην ωμοπλάτη.

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν 7 κάλυκες από 9άρι όπλο. Ο δεύτερος νεκρός δέχθηκε μία σφαίρα στην κοιλιακή χώρα, που αποδείχθηκε μοιραία. Η κοπέλα που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης, δέχθηκε δύο σφαίρες, μία στο πόδι και μία στην μέση της.

Νέα Σμύρνη: «Ξεσκονίζει» το βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας η ΕΛ.ΑΣ. – Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο, ο δράστης να μην ήταν “μοναχικός λύκος”, δηλαδή να είχε και συνεργό, ο οποίος τον περίμενε σε αυτοκίνητο ή σε μηχανή για να τραπούν σε φυγή μετά την ολοκλήρωση του αιματηρού σχεδίου τους.

Τις τελευταίες ώρες, προκρίνεται το σενάριο να πρόκειται για προσωπικές διαφορές μεταξύ του δράστη και του θύματος, και να απομακρύνεται το ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος κυκλωμάτων της νύχτας.

Νέα Σμύρνη: Εκτός κινδύνου η 31χρονη που τραυματίστηκε από την μαφιόζικη επίθεση

«Ξεσκονίζουν» το βίντεο από τη στιγμή που «χτυπά» ο δράστης και το υλικό από κάμερες σε διάφορα σημεία της περιοχής προκειμένου να διαπιστώσουν προς τα πού κατευθύνθηκε μετά την εκτέλεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ