Νέα Σμύρνη: «Ξεσκονίζει» το βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας η ΕΛ.ΑΣ. – Πού στρέφονται οι έρευνες

Για εκτέλεση με «άρωμα» νύχτας κάνουν λόγο οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες σχετικά με το αιματηρό περιστατικό με τους δύο νεκρούς στη Νέα Σμύρνη. Αυτό δείχνει και ο μαφιόζικος τρόπος που ενήργησε ο δράστης.

Νέα Σμύρνη: Δύο νεκροί από την μαφιόζικη επίθεση – Βίντεο ντοκουμέντο – Προσοχή, σκληρές εικόνες

Αυτό που πιθανολογούν στην ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και προσωπικές διαφορές. Το ένα από τα δύο θύματα μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ποινικό παρελθόν, καθώς είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών και άλλες υποθέσεις της νύχτας.

Οι αστυνομικοί «κοσκινίζουν» το παρελθόν του 41χρονου και του 44χρονου – αλβανικής καταγωγής και οι δύο- που πέθαναν μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν, ενώ «ξεσκονίζουν» το βίντεο από τη στιγμή που «χτυπά» ο δράστης και το υλικό από κάμερες σε διάφορα σημεία της περιοχής προκειμένου να διαπιστώσουν προς τα πού κατευθύνθηκε μετά την εκτέλεση.

Νέα Σμύρνη: Μαφιόζικη επίθεση με έναν νεκρό και δύο τραυματίες σε μπαρ – Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα στο κεφάλι

Δεν αποκλείεται να είχε και κάποιον συνεργό – «τσιλιαδόρο» που τον βοήθησε να εξαφανιστεί μετά το «χτύπημα». Ταυτόχρονα συλλέγουν στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος, ενώ λαμβάνουν και καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

«Μουδιασμένη» η Νέα Σμύρνη από το μαφιόζικο χτύπημα

Στη Νέα Σμύρνη οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες στην πλατεία, όπου και συνέβη το περιστατικό είναι «μουδιασμένοι» και «παγωμένοι». Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι σε μια ώρα που η πλατεία ήταν γεμάτη με κόσμο, ένας άνδρας είχε το θράσος να πλησιάσει τα δύο άτομα στο τραπέζι τους και να αρχίσει να πυροβολεί εναντίον τους.

Όπως έγραψε το enikos.gr, ο δράστης, ο οποίος φορούσε κουκούλα και χειρουργική μάσκα για τον κορονοϊό, πυροβόλησε πέντε φορές. Ο 41χρονος που δέχτηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι έπεσε αμέσως νεκρός ενώ ο 44χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου και κατέληξε.

Κατά το περιστατικό τραυματίστηκε και μια 31χρονη θαμώνας της καφετέριας που δεν είχε καμία σχέση με το συμβάν, αλλά ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου. Η γυναίκα καθόταν σε διπλανό τραπέζι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ