Μαρία Κόλλα: Αποκαλυπτική μαρτυρία για τη μυστηριώδη εξαφάνιση – “Η πώληση του κτήματος που σκάλωσε στα χρήματα”

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της Κερκυραίας Μαρίας Κόλλα. 

Μια σημαντική μαρτυρία έρχεται στο φως και δίνει νέα στοιχεία “φωτιά” για την εξαφάνιση-μυστήριο στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, στην αρχή της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” παρουσιάστηκε μια μαρτυρία φίλης της αγνοούμενης Κερκυραίας, η οποία περιέγραψε τι της είπε η Μαρία για τον άνθρωπο στον οποίο δάνεισε χρήματα λίγους μήνες πριν χαθούν τελείως τα ίχνη της.

“Α ρε Μαρία τι σου έκαναν. Να του το πληρώσει ο θεός όποιος ήταν. Τόσο καλή γυναίκα, βοηθούσε το κόσμο όλο, και τη φάγανε για λίγο η για πολύ. Ήμασταν πολύ φίλοι, ερχόταν σπίτι μου συνέχεια, πριν τον κορονοϊό, κάθε μέρα μαζί τρώγαμε. Πίναμε και τον καφέ μας το απόγευμα. Μου είχε πει ότι είχε δανείσει χρήματα αλλά όχι σε ποιον. Την παρακάλεσα να μου πει αν ήταν από το χωριό και αν τον ξέρω και μου είχε πει θα σου πω άμα μου τα δώσει. Την προηγούμενη Παρασκευή ήρθα εδώ και την είδα, δεν μου είχε πει τίποτα, κουβεντιάσαμε λίγο και με τον γείτονα της και φύγαμε, δεν μου είπε τίποτα. Η υπόθεση με τα χρήματα πρέπει να ήταν πριν από δύο μήνες, δεν θυμάμαι ημερομηνίες, που να το ξέρω να γράψω ημερομηνίες. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, έχουμε πολλές υποψίες, τίποτα όμως το σίγουρο. Δεν πιστεύω ότι ζει, μακάρι να ζούσε, που να πήγε αφού τα πράγματα της τα βρήκαν όλα στο σπίτι της, τα πάντα το βρήκαν εδώ. Αυτή η γυναίκα δεν πείραξε κανέναν, είναι απίστευτο” είπε η φίλη της Μαρίας Κόλλα.

“Δεν της είχα πει ποτέ τίποτα, την απέφευγα, δεν είχαμε διαφορές με τα κτήματα, δεν την είχα απειλήσει ποτέ, δεν ξέρω τι έγινε δεν ανακατευόμουν. Πρέπει να βρεθεί” είπε ο γείτονας της στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μία φίλη της αγνοούμενης γυναίκας από την Κέρκυρα, μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε μία νέα σημαντική πληροφορία, που πιθανόν να κρύβει και τη λύση του μυστηρίου.

“Την είχα δει την Τετάρτη πριν χαθεί και ήταν κάπως. Της λέω τι έχεις και μου λέει τίποτα. Μα σε βλέπω κάπως της λέω, σαν να την απασχολούσε κάτι. Το μόνο πράγμα που ξέρω είναι ότι είχε δανείσει λεφτά, και αυτό την απασχολούσε. Μου το είχε πει η ίδια και ήταν κάτι που δεν το συνήθιζε. Για να δώσει χρήματα η Μαρία πρέπει να της είχαν πει ότι είναι μεγάλη ανάγκη, αλλά δεν μας είπε σε ποιον είχε δανείσει και πόσα. Είχα πάει να δω ένα κτήμα που πουλιόταν ήθελε γύρω στα 15 χιλιάρικα, ετοίμασε τα χαρτιά αλλά μας είπε ότι χρώσταγε στο δημόσιο και ήθελε 7 χιλιάδες να δώσει μπροστά για να ξεχρεώσει. Επέμενε δώστα μου εσύ μπροστά να ξεχρεώσω και τα βρίσκουμε. Και λέω όχι αυτό δεν γίνεται. Δεν μου είχε πει αν θα τα ζητούσε από τη Μαρία. Φοβάμαι όμως γιατί μια φορά ήταν στο καλοκαίρι  πριν χαθεί η Μαρία που είδα αυτό το άτομο και είχα καταλάβει ότι τα βρήκε τα χρήματα. Φοβάμαι μήπως τα του έδωσε η Μαρία. Το είχε πει και σε μια φίλη της. Αυτό με το κτήμα και το πρόσωπο το έχω πει στις αρχές. Είναι πολλά αυτά που δεν κολλάνε. Έχουμε χάσει τις ελπίδες μας. Τουλάχιστον να την βρούμε και να την βάλουμε δίπλα στον άνδρα της” είπε φίλη της Μαρίας Κόλλα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ