Δολοφονία Άλκη: Σοκάρουν οι περιγραφές από χούλιγκαν – ΒΙΝΤΕΟ

Οι χούλιγκαν που έχουν πάρει και συνεχίζουν να παίρνουν μέρος σε τυφλές επιθέσεις δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ένας 31χρονος οπαδός που έζησε για 8 χρόνια από μέσα, τους άγριους ξυλοδαρμούς, τις απαγωγές, τα μαχαιρώματα ακόμα και τους πυροβολισμούς στο όνομα μιας ομάδας, αποκαλύπτει πώς και γιατί παγιδεύονται διαχρονικά νέα παιδιά σε αυτές τις καταστάσεις.

«Κλέβουν μπλούζες, χτυπάνε για να δείξουν ότι μετράνε. Πάντα υπήρχαν αυτά και πάντα θα υπάρχουνε. Απλά παλιά δεν υπήρχαν μαχαίρια. Έχει ξεφύγει η κατάσταση» ανέφερε

Σύμφωνα με τον 31χρονο, η μεθοδολογία των χούλιγκαν είναι σταθερή και οι αποφάσεις παίρνονται από τους αρχηγούς των συνδέσμων, με τα υπόλοιπα μέλη να είναι υποχρεωμένα να ακολουθήσουν τις εντολές. «Τα ραντεβού κλείνονται πάντα από τους παλιούς» ανέφερε.

«Τους έχουνε κάψει ζωντανούς μέσα στο σύνδεσμο με μολότοφ. Υπάρχουν περιστατικά που έχουν πάρει κρατούμενους» περιγράφει. «Όλα είναι μια φούσκα, νομίζεις ότι κάτι κάνεις αλλά, στην ουσία καταστρέφεις την ζωή σου» πρόσθεσε.

Από τα 15 μέχρι τα 23 του χρόνια, ο πρώην χούλιγκαν έδινε μάχες για την ομάδα που αγαπούσε όπως τον είχαν πείσει, μέχρι που κάποια στιγμή αναθεώρησε και απομακρύνθηκε.

«Έβλεπα πράγματα περίεργα. Να κανονίζονται ραντεβού. Έβγαζαν λεφτά. Εκεί που δεν μπορούσε να αγοράσει μία μπάρα, κυκλοφορούσε την επόμενη ημέρα με μερσεντές» δήλωσε ο πρώην χούλιγκαν.

Εδώ και 8 χρόνια δηλώνει πρώην οργανωμένος οπαδός και βλέπει όλα όσα συμβαίνουν χωρίς παρωπίδες. Κάτι που δεν συμβαίνει όπως διαπιστώνεται με πολλούς εν ενεργεία χούλιγκαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ