Νέα Ιωνία: Οι εργασίες τελείωσαν, τα μπάζα… έμειναν – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της οδού 40 εκκλησιών στη Νέα Ιωνία βλέποντας έξω από το σπίτι τους ένα μικρό “βουνό” από μπάζα.

Σύμφωνα με αναγνώστη του enikos.gr που μένει στη συγκεκριμένη περιοχή, στο σημείο έγιναν κάποιες εργασίες με αποτέλεσμα να χρειαστεί να “ξηλωθεί” μέρος του δρόμου και του πεζοδρομίου. Ωστόσο, μόλις οι εργασίες ολοκληρώθηκαν, κανείς δεν φρόντισε να μαζέψει τα μπάζα.

Σπασμένες πλάκες, πέτρες και χώματα παραμένουν στο σημείο, από το οποίο περνούν καθημερινά κόσμος και παιδιά.

Όπως ανάφερε ο αναγνώστης που έστειλε τις σχετικές φωτογραφίες, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν πριν από δύο με τρεις ημέρες, ωστόσο κανείς δεν έχει φροντίσει να απομακρυνθούν τα μπάζα, με τη διέλευση να είναι δύσκολη έως… επικίνδυνη.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.