Νέα Φιλαδέλφεια: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντα από τη νύχτα της δολοφονίας του Μιχάλη – Το χτύπημα με ρόπαλο και η στιγμή που καταρρέει

Νέα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

Νέα Φιλαδέλφεια: Ένας από τους Κροάτες κατηγορούμενους παραδόθηκε μόνος του στις αρχές

Σε πλάνα που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, φαίνεται η στιγμή που ο Μιχάλης δέχεται χτύπημα από ρόπαλο, καθώς η συγκλονιστική στιγμή που καταρρέει αιμόφυρτος έξω από το περίπτερο.

Ο αδικοχαμένος 29χρονος φαίνεται σε βίντεο να προσπαθεί να διαφύγει από την μανία των χούλιγκαν. Ένας από αυτούς τον προλαβαίνει και του καταφέρνει χτύπημα με ρόπαλο. Στη συνέχεια, άλλο βίντεο έχει καταγράψει τον Μιχάλη να βγάζει το κράνος που φορά και να κοιτά το αριστερό του χέρι.

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα 13 λεπτά του «πολέμου» και το χρονικό του θανάσιμου τραυματισμού του Μιχάλη

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο 29χρονος διανύει τρέχοντας μια απόσταση περίπου 50 μέτρων, όπου και κρύβεται στο πίσω μέρος ενός περιπτέρου, πίσω από ένα ψυγείο με παγωτά. Είναι το σημείο όπου ο 29χρονος καταρρέει και αφήνει την τελευταία του πνοή έχοντας δεχτεί τη μοιραία μαχαιριά στο χέρι, στον πήχη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ