Νέα Φιλαδέλφεια: «Ήξερα ότι πάει στην Ελλάδα» – Αποκαλυπτικές δηλώσεις πατέρα φυλακισμένου Κροάτη χούλιγκαν

Προκαλεί σοκ η ομολογία του πατέρα ενός εκ των συλληφθέντων Κροατών στα αιματηρά επεισόδια στην Νέα  Φιλαδέλφεια, ο οποίος παραδέχεται ότι γνώριζε πως το παιδί του πήγαινε στην Αθήνα, κι εκείνο γνώριζε με την σειρά του ότι πήγαινε σε «οργανωμένο ραντεβού», αλλά, όπως λέει, δεν μπορούσε να του το απαγορεύσει.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Μιλούν» τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν

«Ήξερα ότι ο γιος μου θα πήγαινε στην Αθήνα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πατέρας ενός εκ των Κροατών συλληφθέντων για τα έκτροπα στη Νέα Φιλαδέλφεια, που κατέληξαν στον φόνο του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή. Ο Κροάτης πατέρας έκανε την δήλωση σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του, σύμφωνα με το mega.

Όπως αποκάλυψε ήξερε για την εκδρομή που είχαν οργανώσει οι Κροάτες οπαδοί και πάρα την προσπάθεια που έκανε να σταματήσει τον γιο του, δεν τα κατάφερε.  «Ήξερα ότι θα πήγαινε εκεί, ως γονείς προσπαθήσαμε να τον σταματήσουμε, ειδικά επειδή ξέρουμε πού πηγαίνει και υπό ποιες συνθήκες. Μπορείς να μιλήσεις σε ένα 20χρονο αγόρι, αλλά δύσκολα μπορείς να του το απαγορεύσεις αν το έχει σχεδιάσει, ειδικά αν δεν εξαρτάται από μένα, αν δούλεψε για να πάρει τα χρήματα για το ταξίδι».

Νέα Φιλαδέλφεια: Ψάχνουν απαντήσεις για τον δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη σε ΒΙΝΤΕΟ, DNA και κινητά

Ο Ιβάν Κούνατς υποστηρίζει πως οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν είναι δολοφόνοι και αναφέρει πως η νοοτροπία των οργανωμένων οπαδών δεν μπορεί να ελεγχθεί. «Αμφιβάλλω ότι ήξεραν τι πρόκειται να συμβεί. Άλλωστε πρόκειται για παιδιά, όχι για κάποιους δολοφόνους. Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν ήξερε πως πήγαινε σε οργανωμένο ραντεβού. Είναι πιθανό να ήξερε, αν ήξερε, δεν ήθελε να μου το πει γιατί θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη η πίεση από την πλευρά μου. Ξέρετε, έχουν τους δικούς τους κανόνες σε αυτό το περιβάλλον και είναι δύσκολο να τους βγάλεις κάποια λογική».

Συλλυπητήρια

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του Κροάτη χούλιγκαν εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 29χρονου.  «Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Μιχάλη, ανεξάρτητα από το ποιος τον σκότωσε, καμία ζωή δεν αξίζει να χάνεται για αυτόν τον λόγο. Δεν έχω τίποτα να πω εκτός από το ότι λυπάμαι εκ μέρους αυτών των παιδιών και για εμάς τους γονείς αλλά και για την Κροατία».

Νέα Φιλαδέλφεια: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο με το τάγμα εφόδου των Κροατών χούλιγκαν

Ο Ιβάν Κούνατς δεν κατηγορεί την ελληνική αστυνομία και υποστηρίζει πως απλά έκανε τη δουλειά της, ενώ εκφράζει τον αποτροπιασμό του για όσους χαρακτηρίζουν τους χούλιγκαν της Ντιναμό ως ήρωες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ