Νέα επίθεση Αμβρόσιου σε Καινούργιου και Μικρούτσικο: Αφεντικό τους ο διάβολος

Νέα επίθεση εξαπολύει ο Αμβρόσιος μετά τις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Αποχώρησε από το στούντιο ο Μικρούτσικος: Ευχαριστώ τον Αμβρόσιο για τις ευχές – κατάρες

«Επαναλαμβάνουμε και σήμερα, ότι τα απύλωτα στόματα μερικών Δημοσιογράφων -δηλ. οργάνων και υπηρετών του Διαβόλου-, με αφορμή τις σκέψεις μας για την Τραγωδία των Τεμπών, ξέσπασαν σε ένα αμείλικτο πόλεμο εναντίον μας» σημειώνει σε κείμενό του στο ekklisiaonline.gr.

«Προφανώς ο Διάβολος τους ώθησε να ξεσπάσουν με φοβερά λόγια εναντίον ενός ταπεινού εργάτου του Ευαγγελίου, του οποίου το ΕΓΚΛΗΜΑ ήταν, ότι αποτόλμησε να ομιλήσει για την ΛΑΤΡΕΙΑ και την ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, η οποία «τελεσιουργείται» κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Τριήμερο του Καρναβάλου όχι μόνο στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας, αλλά παγκοσμίως, δηλ. σε ολόκληρη την ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» προσθέτει.

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Αμβρόσιο – «Θεομπαίχτης, σκοταδιστής, μαύρο σκυλί του πολέμου…»

«Στους υβριστές μας, αντιθέτως, προσφέρουμε ως δώρον την φωτογραφίαν του Αφεντικού των (Του Διαβόλου)! Και προσευχόμεθα: «Κύριε,…ρύσαι ημάς από του πονηρού» και από των ……πονηρών, οι οποίοι Τον υπηρετούν! Η ελαχιστότης μου, λοιπόν, αγαπητοί μου Αδελφοί, θα ήθελε να τελειώσει αυτό το σημείωμα, επαναλαμβάνοντας τα λόγια: Αδελφοί μου, ας μετανοήσουμε! Ας αλλάξουμε τρόπο ζωής και συμπεριφοράς! Ας ξαναγυρίσουμε στην Εκκλησία του Χριστού! Ας κάνουμε τον Χριστό ΟΔΗΓΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! Μέσα απ’ την καρδιά μας ας ψάλλουμε τα λόγια, που περιέχονται στην Ακολουθία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής:
«Τῆς μετανοίας ἄνοιξόν μοι πύλας Ζωοδότα, ὀρθρίζει γάρ τό πνεῦμά μου, πρός ναόν τόν ἅγιόν σου, ναόν φέρον τοῦ σώματος, ὅλον ἐσπιλωμένον, ἀλλ’ ὡς οἰκτίρμων κάθαρον, εὐσπλάγχνῳ σου ἐλέει» αναφέρει ο Αμβρόσιος.

Αποχώρησε από το στούντιο ο Μικρούτσικος: Ευχαριστώ τον Αμβρόσιο για τις ευχές – κατάρες

Πριν από δύο ημέρες, προκλήθηκε ένταση στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου κατά τη διάρκεια του σχολιασμού των δηλώσεων του Αμβρόσιου. Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε έξαλλος από το πλατό. Καλεσμένος ήταν ο Ανδρέας Καραγιάννης από το ekklisiaonline.gr, όπου δημοσιεύθηκε κείμενο από τον πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, ο οποίος μίλησε με υβριστικά σχόλια κατά κάποιων παρουσιαστών. Υπενθυμίζεται ότι είχε προκληθεί σάλος με τις δηλώσεις του Αμβρόσιου για τα Τέμπη.

Ο Αμβρόσιος «ξαναχτύπησε» με αδιανόητες δηλώσεις: Μήπως το δυστύχημα στα Τέμπη είναι τιμωρία από τον Θεό για το Καρναβάλι;

«Ο Αμβρόσιος ξεσπά και αποκαλεί κάποιους παρουσιαστές «όργανα του Διαβόλου». Επίσης, κυκλοφορεί και μία φωτογραφία μου μαζί με τις δηλώσεις αυτές. Είπε εμένα ο Αμβρόσιος όργανο του Διαβόλου;», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Προσεύχεται για εμένα για να καθαρίσει η ψυχή μου; Δεν τη θέλω την προσευχή του, μια χαρά καθαρή είναι η ψυχή μου», τόνισε η παρουσιάστρια.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Ό,τι θέλεις λες, Ανδρέα (Καραγιάννη)! Ξεπερνάς τα εσκαμμένα! Αν είναι να λες αυτά που λες, καλύτερα να έρχεσαι εδώ. Όργανο του Διαβόλου η Κατερίνα, όργανο του διαβόλου εγώ, που έβγαλα ένα λογύδριο από το Υγεία, γιατί εγώ βγήκα και απάντησα, άλλο αν βάλατε τη φωτογραφία της Κατερίνας» σχολίασε αρχικά ο παρουσιαστής.

 

«Ευχαριστώ τον συνάνθρωπό μου Αμβρόσιο που μπροστά στα θέματα υγείας μου στέλνει τις καλύτερες ευχές για να επανέλθω. Με τις ευχές – κατάρες του Αμβροσίου περί διαβόλου, εγώ επανήλθα γιατί έχω του καλύτερους γιατρούς και γιατί πιστεύω στον άνθρωπο και στην επιστήμη. Σε όλο αυτόν τον μεσαίωνα που διασπείρεται έτσι απαντώ» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Κάτι τέτοια φαινόμενα και αντιδραστικοί άνθρωποι που δηλητηριάζουν και τη θρησκευτική και κοινωνική συνείδηση. Είναι ανεπίτρεπτα και ανιστόρητα», επισήμανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε υψηλούς τόνους. «Είναι ανιστόρητα, είμαι έξαλλος. Πάω να πάρω τζούρες οξυγόνου, να αποτοξινωθώ από την τοξίνη σας» είπε και αποχώρησε.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ