Βόλφγκανγκ Πόρσε: Διαζύγιο για τον 79χρονο δισεκατομμυριούχο – «Η σύζυγός του έχει άνοια»

Ο Βόλφγκανγκ Πόρσε θα πάρει διαζύγιο από την επί 16 χρόνια γυναίκα του, η οποία πάσχει από άνοια.

Πηγές που επικαλείται η Dailymail, αναφέρουν ότι ο 79χρονος δισεκατομμυριούχος δεν μπορεί να αντέξει πλέον τη συμβίωση με την 74χρονη, καθώς η συμπεριφορά της από την ημέρα της διάγνωσής της έχει αλλάξει.

Η Κλαούντια έχει 4 άτομα που την φροντίζουν 24 ώρες το 24ωρο, τα τελευταία 2 χρόνια. Δεν μπορεί να μετακινηθεί μόνη της τους τελευταίους μήνες.

Ο Βόλφγκανγκ και η Κλαούντια είναι μαζί από το 2007, ενώ παντρεύτηκαν το 2019. Η περιουσία της οικογένειας Πόρσε ανέρχεται σε 20 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο Βόλφγκανγκ Πόρσε είναι εγγονός του ιδρυτή της εταιρείας πολυτελών αυτοκινήτων.

Φήμες για “τρίτο πρόσωπο”

Τα Μέσα Ενημέρωσης στη Γερμανία αναφέρουν ότι ο Βόλφγκανγκ έχει έρθει πιο κοντά με την επί 25 χρόνια φίλη του, την 59χρονη Gabriela Prinzessin zu Leiningen, τους τελευταίους μήνες.

Η Gabriela – επίσης γνωστή ως Inaara Aga Khan – γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη του Μάιν τον Απρίλιο του 1963. Όπως η σύζυγος του Πόρσε, Κλαούντια, και εκείνη σπούδασε νομικά στο Μόναχο και στην Κολωνία. Παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Karl-Emich zu Leiningen το 1991, αλλά το ζευγάρι χώρισε το 1998.

Αργότερα την ίδια χρονιά παντρεύτηκε τον Ελβετό Καρίμ Αγά Χαν Δ’, 86 ετών, τον 49ο ιμάμη των Νιζάρι Ισμαηλή, ο οποίος θεωρείται άμεσος απόγονος του Προφήτη Μωάμεθ. Το ζευγάρι χώρισε το 2014. Από το 2004 συμμετέχει ενεργά στην καταπολέμηση του AIDS, υποστηρίζοντας το Γερμανικό Ίδρυμα για το AIDS.

Ποιος είναι ο Βόλφγκανγκ Πόρσε

Ο Wolfgang Heinz Porsche είναι Γερμανοαυστριακός μέτοχος και πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Porsche Automobil Holding SE, καθώς και της Porsche AG .

Ο γεννημένος στη Στουτγκάρδη είναι ο νεότερος γιος του πρώην σχεδιαστή και Διευθύνοντος Συμβούλου της Porsche AG Ferdinand ‘Ferry’ Porsche και της Dorothea Reitz.

Ο παππούς του ήταν ο Ferdinand Porsche, ιδρυτής της Porsche AG. Ο μεγαλύτερος αδελφός του είναι ο Ferdinand ‘Butzi’ Porsche, ο οποίος σχεδίασε την πρώτη Porsche 911.

Έχει τέσσερα παιδιά, δύο από την σκηνοθέτιδα και σεναριογράφο Susanne Bresser, με την οποία ήταν παντρεμένος μεταξύ 1988 και 2008.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ